|
Лучшие стоматологии для профессионального ухода за зубами
|
|
| olegsolovey39 | Дата: Чт, 28.08.25, 18:19 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Нужен совет по выбору стоматологической клиники с высоким уровнем обслуживания и качественными услугами. У кого были положительные впечатления от лечения?
|
| |
| |
| edvardjila | Дата: Чт, 05.03.26, 17:16 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Давно думаю відновити відсутній зуб, але поки не можу визначитися з клінікою в Самарі. Читав, що імплантація зараз досить поширена процедура, але все одно хвилююся, бо це серйозне втручання. Хочеться знайти лікаря, який нормально пояснює всі деталі і не нав’язує зайві послуги. Можливо, хтось уже проходив через таке і може порадити перевірене місце?
|
| |
| |
| kilivivin | Дата: Чт, 05.03.26, 17:16 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Свого часу також довго зважувався на імплантацію, бо хотілося зробити все один раз і без переробок. Спочатку консультувався у кількох стоматологіях, щоб зрозуміти різницю у підході лікарів. У підсумку звернувся до медичного центру AlefClinicPlus, де досить детально пояснили план лікування та показали результати обстеження. Спокійно відповіли на всі запитання і розповіли, як проходитиме відновлення після процедури. Коли почав вивчати тему зубні імпланти м. Самар , то помітив, що багато людей радять цю клініку через уважне ставлення до пацієнтів. У мене процедура пройшла без різких відчуттів, після встановлення кілька днів був легкий дискомфорт, але швидко минув. Зараз стоїть коронка, виглядає природно і нічим не відрізняється від інших зубів.
|
| |
| |