Футбол
|
|
|
|
wip2 | Дата: Пт, 16.11.07, 21:46 | Повідомлення # 1 |
Нагороди:
| голосуємо й пишемо який з видів спорту найбільше подобається і чому....
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 17.11.07, 00:08 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Мені наприклад подобається футбол. Як деякі думають що футбол це головне попасти по м'ячу а насправді головне в футболі терпеливість і техніка.
|
|
| |
andrew | Дата: Сб, 17.11.07, 11:16 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Я люблю футбол! Але футбол нормальний, а не карпати юбо динамо... Вибачте якщо образив чиїсь надії. Просто вважаю, що на Україні уже давно немає нормального футболу. Але чемпіонат світу подивитись одне задоволення!
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 17.11.07, 11:32 | Повідомлення # 4 |
Нагороди:
| згодна) світовий футбол навіть я дивилась) коли Україна прорвалась) це було круто))) а так типу Карпати з Міоаном... фуфа
|
|
| |
|
wip2 | Дата: Сб, 17.11.07, 20:06 | Повідомлення # 6 |
Нагороди:
| а тепер максимум сидиш за компом і клацаєш мишкою))) так само як і я) хоча... я хоча би взуття таке ношу шо ноги у мене сильні)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 18.11.07, 15:19 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Вибачте якщо образив чиїсь надії. Просто вважаю, що на Україні уже давно немає нормального футболу. Шо правда то правда Українські команди впустилися до найнижчого рівня крім одної ФК "Шахтар"..А та навіть сама збірна України як пруфукала в Литви...ПОЗОР... Я є шанувальник FC"Milan"!!!!
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 19.11.07, 11:42 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Улюблений вид спорту Футбол, ще люблю NBA, Формулу-1, WRC. Я колись вболівав за "Карпати", але тепер на них дивитись не реально, та й взагалі в нас в чемпіонаті тільки один клуб це "Шахтар", улюблений клуб "AC Milan" при тому він став моїм улюбленим ще задовго до Шеви, ще дуже люблю Ман. Юнайтед. Улюблений гравець Бекхем
Йа Айтішко
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 19.11.07, 11:42 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Футбол. Ліга чемпіонів. Результати матчів за середу. "Левськи" (Болгарія) - "Барселона" (Іспанія) - 0:2 "Вердер" (Німеччина) - "Челсі" (Англія) - 1:0 "Спартак" (Росія) - "Баварія" (Німеччина) - 2:2 (1:2) "Інтер" (Італія) - "Спортінг" (Португалія) - 1:0 "Бордо" (Франція) - "Галатасарай" (Туреччина) - 3:1 "Ліверпуль" (Англія) - ПСВ (Голландія) - 2:0 "Шахтар" (Україна) - "Рома" (Італія) - 1:0 "Валенсія" (Іспанія) - "Олімпіакос" (Греція) - 2:0 Шанувальникам футболу _______________________________ Перенесено модератором з теми плавання
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 19.11.07, 12:04 |
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 19.11.07, 11:42 | Повідомлення # 10 |
Нагороди:
| фу.... не люблю футбол.... от би не фігурне катання або спортивні танці подивилась би) якшо є лінк, то можна б було скинути _______________________________ Перенесено модератором з теми плавання
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 19.11.07, 12:05 |
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 19.11.07, 19:14 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Улюблений гравець Бекхем Шо не кажи Бекхем супер...Ти бачив як він себе показав в новому клубі Гелексі..Ше ніразу так народ незбиравя за Гелексі доки Бекхем непришов...І його перший гол за Гелексі просто скпер з штрафного!!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 19.11.07, 20:48 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Бекхем... а чому не Андрій Шевченко чи Ребров чм ше хтось там...???
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 19.11.07, 20:53 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Бекхем...а чому не Андрій Шевченко чи Ребров чм ше хтось там...??? Шо Шевченко шо Ребров то вони два парали..А Воронін рулить недарма його забрали в Liverpool!!! Маладец!!!!!!!!!
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 20.11.07, 13:03 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Шо Шевченко шо Ребров то вони два парали..А Воронін рулить недарма його забрали в Liverpool!!! Маладец!!!!!!!!! Повністю згідний, а Шева грав нормально тільки коли на нього грав весь Мілан, а перейг=шов в Челсі де крім нього ше вся команда таких самих і здувся
Йа Айтішко
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 20.11.07, 16:03 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я думаю це в нього через зіркову хворобу... Може в мужика пройде...Сподіваюся... Але крім нього найлібших нікого нема
|
|
| |