| azarianalberto | Дата: Пн, 01.06.26, 23:35 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Hər şey bir axtarışla basladı. Səhər saat 08:30 idi, mən artıq kompüter arxasında oturmuş, günün planını qururdum. Amma o gün işlərim bir az fərqli oldu. Dostum uzun zamandir məsləhət görürdü ki, mobil tətbiqetmə ilə oynamağa başlayım, daha rahat olar deyə. Dedim, axşama yaxın baxaram. Amma belə çıxdı ki, günorta birdən məşğuliyyətim dəyişdi. Metroya düşdüm, evə gedirdim, telefonun batareyası 15 faiz idi, mən isə düşünürdüm ki, Mostbet iOS download prosesini yoxlayım. Və başladı. Əslində mən təsadüfi oyunçu deyiləm. Mənim üçün qumar saytı bir əyləncə yox, iş yeridir. Hər səhər saat 9-da açıram, siyahımı yoxlayıram, bonusların vaxtını hesablayıram, hansı oyunlarda faiz daha yüksəkdir - hamısını bilirəm. Professional oyunçu olmaq deməkdir ki, sən heç vaxt ürəyinin istədiyi kimi pul atmazsan. Bu bir elmdir, riyaziyyatdır, özünü idarə etmək bacarığıdır. İlk vaxtlar mən də hər şeyi qarışdırırdım, amma indi... indi mənim üçün kazino sadəcə bir maşındır ki, ondan necə pul çıxarmalı olduğumu bilirəm. Həmin gün axşam saat 10-a yaxın evdə oturmuşdum. Uşaqlar yatmışdı, arvad televizora baxırdı. Mən telefonumu götürdüm, artıq Mostbet iOS download etmişdim. Quraşdırma 3 dəqiqə çəkmədi. Tətbiqetməni açanda gördüm ki, interfeys bir az fərqlidir - amma bu problem deyil. Mənim üçün əsas şey sürətli girişdir. Və təbii ki, səhvlərə yer yoxdur. Dərhal öz hesabıma girdim. Balansda 2500 manat var idi. Bu günlük limitim idi. Professional oyunçu kimi mən heç vaxt bütün pullarımı bir anda qoymuram. Mənim sistemim var: gündəlik limit, həftəlik limit, zərər limiti. Hər şey cədvəl üzrə gedir. Amma həmin axşam hər şey fərqli oldu. Başladım böyük mərcan oyunlarından. Adətən mən 20-30 manatlıq mərclər edirəm, lakin o gün hiss etdim ki, büdcəni bir az artırmaq olar. 50 manat. Qırmızı. Gəldi. Növbəti mərc 70 manat. Qara. Gəldi. Ürəyim bir az tez döyünürdü. Mən bu hissi yaxşı bilirəm - bu o demək deyil ki, davam edim. Əksinə, bu o deməkdir ki, dayanıb düşün. Professionalın fərqi elə burdadır: həvəskar qazandıqca daha çox oynamaq istəyir, professional isə qazandıqca dayanmağı bacarmalıdır. Amma... həmin gün bir az risk etmək qərarına gəldim.
|
| |
| |