Екстрим
|
|
vova63 | Дата: Пн, 18.08.08, 20:33 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Я. в минулому році зробив собі подарунок і скочив з парашутом. Вражень- немерено. Трамвай АН-2 двері відкриті висота 1200м 9 мужиків 3 кобіти відступати нема куди. Ну а потім вперед. люди як мурахи .а може то й були мурахи вже не пам"ятаю точно головне вчасно відкрити парашут. Попробуйте не пожалкуєте. Ще хочу з банджі скочити може хто пробував розкажіть. Доречі авіаклуб знаходиться на вул. Маяковського зразу коло похоронного бюро. Удачі!!!
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 18.08.08, 23:32 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (vova63) авіаклуб знаходиться на вул. Маяковського зразу коло похоронного бюро Обнадіює Але кров з носа колись тре буде спробувати, скільки це щастя коштує ?
|
|
| |
vova63 | Дата: Вт, 19.08.08, 19:59 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В минулому році 175 грн + треба мати на запас бо за втрачене кільце 25 грн за розкритий запасний парашут(якщо забув заблокувати)-25 грн. Три години заняття в авіаклубі і 3 години в селищі Цунів 40 км від Львова .
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 19.08.08, 23:36 | Повідомлення # 4 |
Нагороди:
| то напевно того вартує)) я би з банджі стрибнула, але напевно тільки за кордоном, там то безпечніше ніж у нас....
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Чт, 28.08.08, 23:19 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Зараз стрибок з парашутом коштує 261грн., 900 м., 3-5сек польоту на стабілізаторі - це якщо вперше - той самий Цунів.... і зовсім не 40, а 25км від Львова. Справді, 3 год. на підготовку, 10-15хв на "заповіт" - і вперед . Також можна покататися на літаку з пілотом коли він тренує фігури вищого пілотажу - доволі гострі відчуття, не менш цікаво і, повірте, варте уваги. Кого цікавить - пишіть, можу дати телефони інструкторів.
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
остап | Дата: Нд, 30.11.08, 00:43 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Не знаю з парашутом я не стрибав але покатайтеся зимою по горах на горному велосипеді . Не треба далеко іти парк на СКА горки там прікольні ми там завжди катались о це на мою думку екстрім
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 30.11.08, 00:55 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (vova63) коло похоронного бюро щоб далеко ходити не треба було ? А банжі зразу біля цвинтара ?
Йа Айтішко
|
|
| |
Life | Дата: Вт, 16.12.08, 16:57 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (остап) покатайтеся зимою по горах на горному велосипеді Ага кльово!
|
|
| |
остап | Дата: Пт, 19.12.08, 23:37 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| ти катався ???? знаєш мабуть )))
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
ejekk | Дата: Пн, 05.01.09, 01:56 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| для декого і на санках кататись екстрім,тут всьо залежить від самої людини))
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Вт, 13.01.09, 15:37 | Повідомлення # 11 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Кульок піж дупу, і в голольод на повищу гірку ЗІ головне щоб пеньків не було
|
|
| |
Guinnes | Дата: Вт, 17.02.09, 23:02 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Nik_Parker, Quote Кульок піж дупу, і в голольод на повищу гірку Сразу видно, человек знающий!!! А ещё можно на животе! Только не кушать перед этим часа 2 минимум! Но ощущения !
笑う門には福来る
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 23.02.09, 09:33 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) Кульок піж дупу, і в голольод на повищу гірку А я з Говерли на дупі з"їхала, прикольно було
|
|
| |
Guinnes | Дата: Пн, 23.02.09, 10:41 | Повідомлення # 14 |
Нагороди:
| Inga, Quote А я з Говерли на дупі з"їхала Фигасе Жаль что за такое медалей не дают
笑う門には福来る
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 23.02.09, 22:01 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Guinnes) Фигасе surprised Жаль что за такое медалей не дают happy Треба звернутись з цією пропозицією до адміна
|
|
| |