Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Brand  
Екстрим
RamzisДата: Пн, 23.02.09, 23:08 | Повідомлення # 16
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
я також зїжджав але на кульочку з друзями...сам прикол =)

ВікусяДата: Пт, 06.03.09, 19:23 | Повідомлення # 17
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Нє,ну канєшн похоронне бюро дуже кстаті там стоїть...з парашуом я би ніколи не стрибнула....я просто панічно боюся висоти...щоправда на морі літала на парашуті..там дро катера привязували і таскали..але то дуже ржачно було...ну а екстрімального нічого в житті не пробувала....найекстремальніше,шо я пробувала-це кататися в аквапарку і на морі на таблетці.)))) biggrin biggrin

hiysДата: Ср, 05.08.09, 17:27 | Повідомлення # 18
Перспективне

Нагороди:
З єкстрімом у Львові все набагато простіше.Паркур і все по-першев єкстрім можна знайти всюди по-друге без коштовно.Ну не рахуючи грошей на лікування hands

eAgleДата: Пт, 08.01.10, 15:25 | Повідомлення # 19
Говорун

Нагороди:
А хтось знає скільки б коштувало пригнути з парашутом на даний час. Все життя мрію про це і пофіг на можливість що він не відкриється і впасти як мішок з самі здогадайтесь чим ;) А то весь час тягне кудись в небо навіть в гори ходив для цього.

Без пива нема адміна :)
Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!

GestiaДата: Пт, 08.01.10, 16:37 | Повідомлення # 20
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Сама мечтаю, поэтому наводила справки по данной теме. Зависит вообщемто от того где и как ты хочешь прыгать. Если хочешь прыгать сам, без инструктора, то тебе прийдется пройти специальный курс.Поэтому для одного раза мне кажется лучше тандемом, хотя это и дороже... где то от 400-х гривен. Но прыжок тандемом зачастую с большей высоты и дает возможность насладиться свободным полетом. Прыжок без интруктора раза в два дешевле, но менее интересный и более опасный... На счёт парашютного спорта во Львове к сожалению инфы нет. Но не думаю что цены сильно отличаются.

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

eAgleДата: Пт, 08.01.10, 17:28 | Повідомлення # 21
Говорун

Нагороди:
Gestia, Вельми вдячний проте я б обрав стрибок без інструктора - відчуття свободи в небі і ніхто не вісить над тобою:) А ризик розбитись - хммммм.... ну тому і бажаю пригнути. За крок від смерті. Прекрасне відчуття.
О до речі. Наводив щойно певні справки в неті і нарив таку от сторіночку про стрибки з парашутом у Львові. Не знаю наскільки це актуальна інформація проте думаю що перевірити варто.

Без пива нема адміна :)
Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!

Повідомлення відредагував eAgle - Пт, 08.01.10, 17:39

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.117.254.202
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви