Субтитри...
|
|
BoVVeR | Дата: Сб, 27.12.08, 14:08 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Якшо це комусь потрібно можу робити українські субтитри до Наруто і Бліча і викладати їх..... відпишіться чи це комусь потрібно... буду тепер докладати в шапку оновлювати буду кожного тижня в суботу,або в пятницю ввечері(ну якшо це буде потрібно...) використовую поки для основи російські саби(Bokusatsu Shiden Team),пізніше буду пробувати з нуля... Naruto Shippuuden 091 [DB]
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 19.02.09, 23:17 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (julia) Horriblesubs викачав одну,більше не витерпів.....там проста мквшка з софтсабом......справді жахливовиглядає....а ше якщо поверх укр саби....взагалі ужос буде.....
|
|
| |
julia | Дата: Пт, 20.02.09, 20:57 | Повідомлення # 17 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Странно, у меня вполне пристойно выглядела. Кстати, я проверила - там есть разного размера: на 720 и на 480. Я качала 720, поэтому качество вполне ничего. А насчет софтсабов - кто мешает тебе их отключить? Хотя, не буду спорить, может есть и получше релизы.
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 20.02.09, 21:39 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (julia) Я качала 720 я тож но я имел ввиду качество самих сабов Quote (julia) А насчет софтсабов - кто мешает тебе их отключить? ну не буду же я говорить всем отключите сабы вот так и так вот,чтобы видеть мои Quote (julia) Хотя, не буду спорить, может есть и получше релизы. советую попробовать либо ДБ-БР или ДПАК,как по мне качество на уровне бывших ДБ....
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 20.02.09, 22:12 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| з МКВ формату вийняти саби (вставити саби, вийняти-вставити звукову доріжку тощо) не становить жодної проблеми... можу навіть порадити прожку якшо тре?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 20.02.09, 22:23 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) з МКВ формату вийняти саби (вставити саби, вийняти-вставити звукову доріжку тощо) не становить жодної проблеми... можу навіть порадити прожку якшо тре? я не це мав на увазі....я роблю прості асс саби....я не хочу їх нікуди вставляти,бо тоді треба заливатьи серії ше кудись і т.д....та й казати всім,шоб вставляли-витягали(гг,каламбур ) по кілька разів ІМХО не дуже добре....тому просто треба підібрати версію з хардсабом та норм якістю....і під неї я робитиму саби...
|
|
| |
julia | Дата: Сб, 21.02.09, 16:05 | Повідомлення # 21 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) советую попробовать либо ДБ-БР или ДПАК,как по мне качество на уровне бывших ДБ.... Ок, в следующий раз попробую
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
KoJl6ACA | Дата: Нд, 12.07.09, 16:44 | Повідомлення # 22 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Aegisub для сабов думаю самое то, я правда свои не делал но рассыпанные в хлам стайлед АСС-ы приводил в нормальный смотрибельный вид... ибо взятые с Кейджа. не подходили к тому релизу который смотрел... ( я не про Наруто и не про Блича а в целом..) а для работы с МКВ юзаю МКВтулНикс... собираю в гуи разбираю в ЦМД-шке... быстро надёжно стильно...
|
|
| |