Аніме в стилі фентезі
|
|
Rain | Дата: Ср, 02.04.08, 08:16 | Повідомлення # 1 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Фентезі хоча аніме не поширюється в європейському стилі на фентезі таке-як-воно-є але я маю надію, що все таки щось цікавеньке знайдеться для мене як великого поціновувача "Володара Перснів", "Не время на Драконов", "Безимянний раб" та ін. це неабияка мета - знайти таке поєднання, як дві улюблені речі: аніме і фентезі отже в цій темі пропозиції тематичних анімешок, обговорення їх, не відходячи від теми (оффтоп, флуд), і враженняДобавлено (02.04.2008, 08:16) --------------------------------------------- поступили перші пропозиції я шукаю такі анімешки схожої тематики . Nausicaa of the Valley of Wind The Inland Sea Bride (Seto no Hanayome) Howl's Moving Castle(Howl no Ugoku Shiro) The Zero's Familiar(Zero no Tsukaima) Chrono Crusade Ah! My Goddess: Flights of Fancy . в кого є, або хто знає де скачати, або може хтось вже бачив?
|
|
| |
Skydoll | Дата: Ср, 02.04.08, 18:38 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Есть у меня первая часть "О, моя богиня!" Но это не фентези, а, скорее, романтика для десятилеток! Смогу передать через 5-7дней(если надо)!
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 03.04.08, 07:48 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| ооо, ну раз ти так кажеш - такого дивитися я точно не хочу може шось порадиш з фентезі?
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 03.04.08, 18:08 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| принцесса мононоке... унесённые призраками... полнометражжки из серийных, к несчастью, ничего посоветовать ПОКА не могу
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 03.04.08, 22:25 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| Quote (Skydoll) принцесса мононоке... унесённые призраками... полнометражжки в мене то все є, і в Андрійка є)) Юрка зайди до Андрія) і просто попроси шоб записав бо ті мульти супер) МЕГА_СУПЕР
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пт, 04.04.08, 15:05 | Повідомлення # 6 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) бо ті мульти супер) МЕГА_СУПЕР Воистину, неплохие... Кстати, Rain, , посмотри ещё АКИРу---любопытная вещицца! Сложно однако-фентези + аниме...таких мало(чтоб там эльфы, гномы, гопники(гоблны))....
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 05.04.08, 09:10 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| все вищезапропоноване я вже бачив, дякую тому і питаюся за ті анімешки, яких ще не бачив
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пн, 07.04.08, 18:33 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| "Тетрадь смерти"-ща смотрю.Это конечно не фентези,но ОЧЕНЬ,ОЧЕНЬ любопытная вещь!!!
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 16.04.08, 08:18 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| от хочу почати дивитися Дез Нот - треба буде в когось попросити на днях вирішив подивитися всі аніме студії Дзіблі, а зокрема супер-дяді Макото Шінкай подивився "Мій сусід Тоторо" )) прикольно - виявилося, що я його бачив ше в дитинстві, коли наівть не знав, шо таке аніме )) студія Дзіблі рулить - рекомендую всім, хто любить казочки, типу "Унесенние Призраками", "Лапута", "Принцесса Мононоке" кажуть, ше варто глянути "Chobits" - типу фентезі....легеньке, з елементами еротики...легенької ))
|
|
| |
Skydoll | Дата: Ср, 16.04.08, 19:14 | Повідомлення # 10 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Все вышеупомянутое кроме чобитов я видел.Последнее же бесдельно пылится в коробке-лень даж смотреть! Тетрадь смерти почти досмотрел-СОВЕТУЮ ВСЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 09.05.08, 10:20 | Повідомлення # 11 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| шукаю Record of Lodoss War - фентези Those Who Hunt Elves (оба сезона) - комедия Shining Tears X Wind(TV) то все серіали - якшо хтось має - поділітсья, або коли знаєте ссилки де мона качати, підкажіть, будь-ласкаДодано (08.05.2008, 15:20) --------------------------------------------- почав дивитися Record of Lodoss War - спочатку дивлюся ОВАшки, - потім ТВшки - мене пре - справді фентезі, та ще й малюнки досить приємні сюжет і озвучка схожі на якусь комп"ютерну гру )))) типу Файнал Фентезі чи Фентезі Стар Додано (09.05.2008, 10:20) --------------------------------------------- це досить крута анімешка, хто полюбляє читати фентезі - це якраз для вас, сюжет не буду переказувати, щоб було цікаво дивитися але скажу, що дивлюся зараз 9-ту серію, і там момент, коли б"ються лісова ельфійка (мяу) і темна ельфійка (сексі) - ну це просто надихає дивитися далі )))) магія, мечі, могутні артефакти і боротьба проти драконів теж присутня - але ельфійки.....ммммм ))))
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 11.05.08, 12:45 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Тетрадь смерти почти досмотрел-СОВЕТУЮ ВСЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!! думаю подивлюсь скоро після Аватару)) Аватар рулить)) Андрій каже що він не відноситься до аніме але до діснейовських мультів він також не належить так шо я його віднесла до анімешних)) так що якшо я отримаю від Андрія "зошит смерті" - то це буде кульно))
|
|
| |
Skydoll | Дата: Нд, 08.06.08, 17:14 | Повідомлення # 13 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Лол! Тетрадь смерти как то лучше звучит!Кстати, есть ещё вторая, алтернативная концовка - мувик на 2 часа!
|
|
| |
andrew | Дата: Нд, 08.06.08, 21:56 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| І ніякої альтернативної кінцівки там нема... просто логічне завершення перших 20ти серій, багато пропущено тощо... ІМХО краще дивитись серіал Сорі за оффтоп
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 01.09.08, 00:35 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ШУКАЮ FINAL FANTASY (Якщо можна на всі частини)
|
|
| |