Assasin's Creed
|
|
Mysterio | Дата: Чт, 13.03.08, 19:19 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Вийшов новий екшен від UbiSoft під назвою Assasin's Creed (Кредо асасінів). Хто грав або цікавиться іграми такого роду діліться враженнями
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 13.03.08, 19:28 | Повідомлення # 2 |
Нагороди:
| нічого не чула про цю гру...хотілось би почути опис про неї..тобто що воно таке....квести чи рпг..чи ще шось
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 13.03.08, 19:45 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Доречі, а на старі компютере піде.А то я давно чекав виходу, а н асистемні вимоги подивитись часу немає....?!?!?!?!?!?!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 13.03.08, 19:57 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Це коротше кажучи ідейний послідовник Принца Персії: карабкання і бігання по стінах, всякі там стрибки, перевороти і всякі там інші акробатичні фішки. По жанру це фактично чистий екшен-слешер з невеликою домішкою квестів. Але сам геймплей гри дуже динамічний і цікавий То Skydoll: з старим компом можеш навіть за гру не братися)))вона попросту не піде на мому конфігу вона і то з догсить відчутними скрипами йде, але не дивлячись на це гра дуже захоплює своїми ефектами та кінематографічністю
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 13.03.08, 20:02 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) То Skydoll: з старим компом можеш навіть за гру не братися)))вона попросту не підена мому конфігу вона і то з догсить відчутними скрипами йде, але не дивлячись на це гра дуже захоплює своїми ефектами та кінематографічністю А жаль!Дуже жаль Хоча, чесно кажучи, я очікував продовження ФАРЕНГЕЙТу...
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Чт, 13.03.08, 22:47 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Останні новини: http://igromania.ru/GameNews/20858/Ubi_ne_toropitsya.htm Основна інфа по грі(все там): http://igromania.ru/Games/AssassinsCreed/
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 13.03.08, 23:12 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| дякую за ссилочки!ігруха дійсно класна хоча на моєму кампі вона докінця березня не піде(нічо знайомого помучу))РЕСПЕКТ ЮБІСОФТУ!!!
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 14.03.08, 22:22 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Сьогодні тільки купив ту гру. дійсно класна
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 14.03.08, 22:23 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) нічого не чула про цю гру...хотілось би почути опис про неї..тобто що воно таке....квести чи рпг..чи ще шось Хочеш можу дати диск подивишся)
|
|
| |
|
wip2 | Дата: Сб, 15.03.08, 13:58 | Повідомлення # 11 |
Нагороди:
| Quote (osmos) Хочеш можу дати диск подивишся) хочу))) принось на завтра) буду дуже вдячна) я буду в 312 аудиторії)
|
|
| |
osmos | Дата: Сб, 15.03.08, 18:15 | Повідомлення # 12 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) 2 osmos, ти б міг і мені принести, а то я якраз і шукала "наступника" Принца Персії, але нічого підходящого так і не знайшла. Quote (nastinka) хочу)))принось на завтра) Враховуючи що в мене завтра пари то я напевно першій дам Насті. А потім Lomzi)
Повідомлення відредагував osmos - Сб, 15.03.08, 19:22 |
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 15.03.08, 19:50 | Повідомлення # 13 |
Нагороди:
| дякі))) чекаю))
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Нд, 16.03.08, 13:58 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| А хіба 8 квітня не є офіційною датою виходу Assassin Creed?
|
|
| |
Skydoll | Дата: Нд, 16.03.08, 15:38 | Повідомлення # 15 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) А хіба 8 квітня не є офіційною датою виходу Assassin Creed? А хтось казав що у нас на прилавках-ЛІЦЕНЗІЯ
|
|
| |