Strategy
|
|
|
|
Yarko | Дата: Пт, 20.03.09, 20:19 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Це мій улюблений жанр бо в ньому не має визначеног сценарію.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 20.03.09, 21:26 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| всі крім Age of Empires і C & C Generals.....не йдуть вони мені.....тіберіум ворс нічо такий.....аддон тоже..... решта теж всі як на підбір....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 21.03.09, 03:10 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Red Alert
Йа Айтішко
|
|
| |
|
Yarko | Дата: Сб, 21.03.09, 20:58 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Погоджусь з Guinnes
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 03.04.09, 07:45 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Warhamer 40 000 - Dawn of War. але тільки перший і всі аддони до нього, бо в другому забрали "архітектуру", отбто будуватись не можна, та і взагалі стало не цікаво... мало сквадів, незручне управління. але перший добрий, є кров, і всякі такі спецефекти. Tiberium War's теж непоганий, але там явно алієни сильніші за людей....тому сенсу знати людьми проти алієнів майже немає....а може в тому і весь шик
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 03.04.09, 13:45 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Yarko, перероби в голосування де можна за кілька варіантів голосувати бо в мене кілька з цих ігор рівнозначно улюблені)))) мій набір: 1) Total War (почав з Rome) 2) Сompany of Heroes & Company of Heroes: Opposing Fronts (розробник Relic Studios ті самі що Вархаммер, всім шанувальникам теми WW2 рекомендую) 3) Серія HoM&M починаючи з 4 (помідорами не кидатись, але 3 мну напрягає) 4) С&C Red Alert (всі три частини супер) 5) С&C Generals & Zero Hour 6) В тылу врага & В тылу врага 2 (аддони до обох частин просто жахливі, а ось оригіналки получились чудово) 7) Homeworld & O.R.B. 8) AoE лише третя частина 9) Rise of Nations (в свій час затягнуло жостко ) 10) Blitzkrieg
|
|
| |
Yarko | Дата: Пт, 03.04.09, 19:58 | Повідомлення # 8 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Mysterio, ну на rise of nations мене тоже було затягнуло бо в ній можна багато чого робити а не тільки воювати.А як змінити опитування? Хібашо нове зробити...Додано (03.04.2009, 19:58) --------------------------------------------- Imperial Glory Хтось чув про таке
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 03.04.09, 23:15 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) 10) Blitzkrieg гра супер.....одна з кращих стратегій СНД геймдева.....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
RP | Дата: Нд, 03.01.10, 18:32 | Повідомлення # 10 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А як вам "Козаки" ? Мені подобаються. Можна робити дуже багато війська.
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 04.01.10, 00:56 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| RP, ctrl+p а якщо чесно не затягнула мене ця гра:(
Йа Айтішко
|
|
| |
eAgle | Дата: Пн, 04.01.10, 10:13 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Lew, Warhammer 40k Dawn of War, Warhammer 40k Winter Assault, а згодом Warhammer 40k Dark Crusade (на мою думку самий кульний з них - Космо десант ) А щодо Warhammer 40k Dawn of War 2 не грався проте казали не дуже RP, Дооооо колись була така весела грулька проте швиденько набридала Quote (Mysterio) 9) Rise of Nations (в свій час затягнуло жостко smile ) Гиииии розумію були часи і я на ній висів Мені особисто дуже сподобалась майже вся серія грулбок С&C (правда крім Тіберіана і не грав 3 Ред). Звісно не стану прирікатись щодо успіху Героїв - це легендарна груля.
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
RP | Дата: Пн, 04.01.10, 10:32 | Повідомлення # 13 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Хтось знає коли вийде Старкрафт 2 ?
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 04.01.10, 11:09 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| згідно офіційних коментарів Blizzard: "Коли вийде тоді вийде...". Доки вони не відшліфують забавку, на прилавки вона не попаде! Що впринципі не може не радувати... я думаю до кінця цього року має вийти... Мене правда більше Діабло3 цікавить, але це уже розмова не для цієї теми
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 04.01.10, 12:37 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (RP) Хтось знає коли вийде Старкрафт 2 ? Ніхто не знає, навіть Блізард. Але на WCG2010 заявка в старіка2 є. Тому я думаю вони будуть старатись до жовтня його випустити.
Йа Айтішко
|
|
| |