Strategy
|
|
|
|
BoVVeR | Дата: Пн, 04.01.10, 12:47 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (eAgle) Lew, Warhammer 40k Dawn of War, Warhammer 40k Winter Assault, а згодом Warhammer 40k Dark Crusade (на мою думку самий кульний з них - Космо десант respect ) А щодо Warhammer 40k Dawn of War 2 не грався проте казали не дуже Другий ДоВ тоже нічо, тільки трохи поміняли стиль геймплею в кампанії. Якщо брати перший, то реально найкраще доповнення-Дарк Крусейд.(Соулсторм- фееееееее <_< ) А взагалі я хочу в настолку погамати....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
eAgle | Дата: Пн, 04.01.10, 13:09 | Повідомлення # 17 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| andrew, Я погоджуюсь з твоїми думками про Diablo 3 проте , на мою думку, вони з ним облажались. Доки вони його випустять то вже десятки фірм випустять аналог. Їм не тре було так конкретно анонсувати вихід це їх прокол, адже люди то чекали.
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
|
Brand | Дата: Вт, 03.08.10, 16:00 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| "StarCraft II уже распродан на больше копий, чем StarCraft I за двенадцать лет в Соединённом Королевстве," - сообщают на gosugamers.net. В игру было вложено более чем 100 миллионов долларов, а значит отдачи разработчики ждут явно не меньше от этой суммы. Чтобы побить рекорд по продаже своего предшественника, второму старкрафту понадобилось всего пять дней. Пока такая приятная для Близзард новость пришла только из Великобритании.
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 05.08.10, 07:55 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Інфа застаріла, було викладено не 100млн. Така сума пішла на створення ВоВ.
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 05.08.10, 12:11 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| BoVVeR, при чому одне до другого? І чому застаріла? І куда викладено?
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 05.08.10, 22:00 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| До того, що інфу на рахунок цього вже спростували. 100млн виклали на створення ВоВ, а для СК2 сума була меншою.
|
|
| |