Хто шо грає
|
|
Yarko | Дата: Чт, 19.03.09, 10:07 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хто грав Empire:Total war
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 19.03.09, 10:51 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Я бавився, тепер чекаю наступну частину З.І. прошу модерів підкоректувати Яркові повідомлення
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 19.03.09, 14:43 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| ХХХХХХХХХХААААААААААААААААААА!!!!!!!!!))))))))))) ребята ото ви мене насмішили))) без жартів, я зі стільця впав)))))) Yarko, по твоєму серія Total War це "Маловідомі але цікаві ігри"? я не знаю поки що людини яка любить компютерні ігри а тим більше стратегії і яка не усміхнеться при словах Shogun, Medieval чи Rome))) Це ж ЛЕГЕНДА йомайо))) Brand, ну від тебе точно такого не чекав))))ти маєш на увазі той Емпайр що вийшов тиждень тому? З.І. продовження тобі ще довгенько чекати, рік мінімум)))))
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 19.03.09, 16:07 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| мдяяяя.....ви отожгли конкретно.....як то кажуть "я вражений,мене переповнюють емоції".... двома руками підтримую Mysterio...... це те саме,шо сказати хто грав fallout чи NFS в купі з Fifa,назвавши їх маловідомими іграми.....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Yarko | Дата: Чт, 19.03.09, 16:10 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| я не мав на увазі шо це маловідома гра! Просто хотів запитатися чи хтось вже встиг пограти
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 19.03.09, 16:11 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Brand, ну від тебе точно такого не чекав))))ти маєш на увазі той Емпайр що вийшов тиждень тому? 1. По твоєму яко я не вважаю цю гру маловідомою то мені не можна було тут відписувати? 2. Я не знав що вона вже появилась Заянятий знаєте на забавки часу нема Але на цю хоч пару год. на вихідних, але таки знайду
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 19.03.09, 16:14 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Yarko) я не мав на увазі шо це маловідома гра! я би тоді тему поправив,ато в описі трошки невідповідність,не?
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 19.03.09, 17:41 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Доречі на Steam забавка коштуж 49.99$ =))
Йа Айтішко
|
|
| |
Yarko | Дата: Чт, 19.03.09, 18:42 | Повідомлення # 9 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Її можна скачати але архів займає 7gb
|
|
| |
prima | Дата: Чт, 19.03.09, 18:48 | Повідомлення # 10 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Люди, я канєшно ізвіняюсь, но хтось може мені пояснити що це за гра? Бо я ігор не дуже бавкаюсь
Я вконтакті
|
|
| |
Yarko | Дата: Чт, 19.03.09, 19:35 | Повідомлення # 11 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| prima, Але на російській: Знаменитая серия Total War не нуждается в представлении, за много лет она стала эталоном качества в стратегическом жанре. Ее новый эпизод задает новые стандарты и воплощает давние мечты всех поклонников. Другая историческая эпоха, еще более масштабные сражения, коварные враги и запутанные интриги — все это ждет вас в Empire: Total War! Впервые за всю историю серии вы станете участником настоящих морских баталий. Сотни судов бороздят бескрайние морские просторы, сталкиваясь друг с другом в грандиозных сражениях. Не менее эпические битвы разворачиваются и на земле. Отряды всадников сметают стройные ряды пехоты и в следующее мгновение гибнут под артиллеристским огнем — век «пара и железа» вносит свои коррективы в военную тактику. Баталии стали еще кровопролитнее, и возросла потребность в дипломатах. Заключайте и расторгайте договоры, плетите интриги и заговоры — для победы хороши все средства!
|
|
| |
Guinnes | Дата: Чт, 19.03.09, 21:30 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| А как насчёт, игрушки COLOBOT ? Играл ктото? Если кто не играл и не равнодушен к програмированию, рекомендую! Краткое описание: Игра Colobot сочетает в себе стратегию в реальном времени и головоломку, в которой вам придется раскрыть свои таланты программиста. Вы возглавляете космическую экспедицию к неизведаннм мирам. Ваша цель - исследовать и подготовить для заселения найденные планеты, пригодные для жизни человека. Помочь вам в этом смогут только роботы, которых вы сами создадите и запрограммируете на выполнение нужных вам заданий. "Гениальность создателей игры в том, что они соединили приятное с полезным. Чтобы колонизировать планеты, построить базу и заставить воевать армию роботов вам предстоит их запрограммировать. Ведь тупые машины пока ничего не умеют. А вот с вашей помощью.... Следует отметить, что используемый в игре язык программирования (CBOT language) очень схож со знаменитыми C++ и Java. Поэтому, тщательно изучив все возможности, вы вскоре сможете перейти к написанию реальных программ и своих собственных игр. Ну а пока - перед вами фантастическое будущее, масса разнообразных роботов и нетривиальные задачи!"
笑う門には福来る
|
|
| |
Yarko | Дата: Пт, 20.03.09, 20:43 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Хтось колись грав вже стару гру DeusEx
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 20.03.09, 21:07 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| колись в її демку бігав......вже навіть не пригадаю....
|
|
| |
Yarko | Дата: Пт, 20.03.09, 21:11 | Повідомлення # 15 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я її колись чуть грав. А минулого тижня знайшо в диск і пройшов її Як на мене вона дуже цікава
|
|
| |