Fallout 3 - поговорим?
|
|
|
BoVVeR | Дата: Вт, 11.11.08, 15:14 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| я вже качаю з торента!85%!!! в скорому часі докачаю,і нарешті зіграю))) відгуки двоякі...одні кажуть шо новий фолаут єрись,інші шо супер...я в житті ше в фоллаут не грав(нажаль )тому почну мабуть з третього...надіюсь "бєсєдка" створила дійсно щось толкове...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Guinnes | Дата: Вт, 11.11.08, 15:55 | Повідомлення # 3 |
Нагороди:
| BoVVeR, если ты играл в обливион и тебе нравилось, то этот fallout тебе будет по душе Да и вообще, как по мне, ересью это называть негоже . Да, это не fallout который мы видели прежде, но глобально изменив игру Bethesda сохранила атмосферу предидущих игр . . . Я лично не разочарован, и приятно удивлён... Думаю прошлые версии fallout себя исчерпали, и продолжать игру в том же духе было бы неумесно...они изменили и как по мне удачно.. Возможно не всё как хотелось бы, но всё же это класс!
笑う門には福来る
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 11.11.08, 16:54 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я тож думаю шо продовжувати гру з 2-о вимірною графою та і взагалі на тому ж рівні справді нерозумно...тим більше з теперішнім розвитком технологій... звичайно шо багато вони забрали,і чому грі дали рейтинг 17+ для мене особисто загадка...там немає таких вже якихось надзвиайно жорстоких та розпущених дій(як показують ролики та пишуть рев"ю)навіть знявши "дівчину" легкої поведінки ми нічого нечуємо і нічого не бачимо... еххх....докачаю,зразу ставлю
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Вт, 11.11.08, 21:31 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| скорше всього....але тепер не вб"єш нікого невинного....(не розуміти як мою схильність до жорстокості )просто раніше,коли на полі бою десь проскакувала дитина то гравці старалися стріляти обережніше і не задіти нікого,бо це впливало на репутацію з НПЦ....тепер ж за це можна не переживати....шкода-шкода....
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Ср, 12.11.08, 11:19 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| просто раніше всі типу обережно палили і старались не попадати(хто через репу,хто через особисту відразу..)тепер можна палити у всі сторони,і нічого не буде... з одної сторони мінус,з другої плюс...
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Ср, 12.11.08, 15:17 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| тож правда
|
|
| |
|
|
BoVVeR | Дата: Ср, 12.11.08, 15:27 | Повідомлення # 13 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ше неа....блін драна 256кб/с....8 гб качати нереально але заради фолаута мона потерпіти думаю завтра вже докачаю...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 12.11.08, 15:33 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| докачаю,дам.. відео з геймплейом:
|
|
| |
|