Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як відпочити від гаджетів та ігор?
fmisa087Дата: Сб, 21.02.26, 14:35 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Ось нова тема для форуму:

Як відпочити від гаджетів та ігор? 
Привіт усім! Хочу підняти тему, яка мабуть актуальна для багатьох батьків. Моя дитина останнім часом буквально "прилипла" до планшета — ігри, відео, знову ігри... Спробував забрати гаджет — істерика, нудьга, "не знаю чим зайнятись".
Почав думати як переключити увагу дитини на щось корисне і цікаве без екрану. І знаєте — найпростіше що спрацювало у нас це розмальовки для дітей! Роздрукував кілька аркушів, дав олівці та фломастери — і дитина на годину забула про планшет 😄
Чудовий сайт де можна знайти безліч варіантів на будь-який вік та інтерес: https://malunok.top/

Є герої мультфільмів, тварини, казкові персонажі, природа — очі розбігаються! Все безкоштовно, просто друкуй і твори.

Батьки, поділіться своїм досвідом — як ви відволікаєте дітей від гаджетів та ігор? Які ще є цікаві ідеї?

unrealnfs7Дата: Пн, 23.02.26, 17:27 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Про питання про 2К я дізнався з рейтингових сайтів і блогів. Перевірив наявність ліцензії КРАІЛ і умови безпеки. Враження позитивні: сучасний дизайн, швидкий старт і щедрі бонуси. Головне — все працює стабільно й без складних процедур.

qqqfhvjffДата: Вт, 03.03.26, 12:29 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Промокод без отыгрыша особенно ценится среди игроков, которые предпочитают прозрачные условия и минимальные риски. Отсутствие вейджера делает участие в акции более понятным и предсказуемым. Важно учитывать, что даже если используется промокод без отыгрыша, платформа может устанавливать лимиты на максимальный вывод или сроки действия бонуса.

https://koncert-2024.ru/

vhbcfhvjnbccДата: Вт, 03.03.26, 14:04 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
For those curious about online slots, the Fortune Rabbit slot demo with RTP is a perfect starting point. It presents the full gameplay experience, including symbols, bonus features, and reel dynamics, without any financial risk. Whether someone is entirely new to slots or just exploring this particular game, the Fortune Rabbit slot demo with RTP offers a practical and enjoyable preview.

Fortune rabbit

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.3
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055