Crysis на прилавках магазинів
|
|
Nik_Parker | Дата: Ср, 31.10.07, 13:37 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Electronic Arts и студия Crytek объявили, что долгожданный боевик Crysis наконец-то официально отправлен в печатный цех. Игра, которую с помощью демоверсии уже успели распробовать миллионы фанатов, поступит в продажу 16 ноября. Добавлено (31.10.2007, 13:37) --------------------------------------------- Особисто мене це радує, навіть дуже!
|
|
| |
|
Tapac | Дата: Пт, 02.11.07, 19:21 | Повідомлення # 3 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| можу записати
Багато говорити і багато сказати не є те саме. (Софокл)
|
|
| |
STEP | Дата: Пт, 02.11.07, 23:12 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Crysis це розвод. Бавився демо-версію, зовсім не схоже на то що показували в відео. Розчарований...
|
|
| |
andrew | Дата: Сб, 03.11.07, 09:36 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (STEP) Crysis це розвод. Бавився демо-версію, зовсім не схоже на то що показували в відео. Розчарований... dry Подивимось на повну версію
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Пн, 12.11.07, 21:36 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Tapac, ти навчаєшся в академії(ШАГ)? Якщо так, то коли і як (Можливо через кого) я міг би тобі передати DVD-шку на Crysis Demo?
|
|
| |
Lew | Дата: Ср, 05.12.07, 22:05 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Crysis прекрасно іде на такій конфігурації: CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ (2,51) VC:ATI Radeon 1950 Pro(256 MB) RAM: 2GB з такою конфігурацією(або подібною(там процесор від Intel, чи подібна відеокарта від Nvidia)) прекрасно гра літає, все ніби гарно малює, але така відеокарта не підтримує DirectX10. На Вісті не рекомендується грати, адже сама ОС їсть 1 Гб оперативки, хіба у вас оперативки більше, або Ready Boost працює з 2Гб флешкою(так в мене було). Але якщо маєте багато оперативки, то звичайно, включили DirectX10, і вперед!!! Гра мені сподобалась, пройшов всі 100%. Звичайно, вони переборщили з інопланетянами, і зробили занадто великий реалізм з патронами(їх постійно не вистачає). Але класна ідея з костюмом, дуже круто. Але хотілось би поменше багів(іноді, коли в грузовик сядеш, гра малює ти ніби на нього сів, хоча крутиш руль, ніби ти в кабіні. Є проблени з невагомістю(там є місія, де треба в інопланетянів щось відключити.). Найбільше сподобалась місія, де треба корейський бойовик корабель взірвати. 2 години коштують тих спецефектів.
Повідомлення відредагував Lew - Ср, 05.12.07, 22:16 |
|
| |
Ramzis | Дата: Чт, 06.12.07, 17:55 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Щоб зіграти цю ігру, кожному четвертому треба хапати новий комп!!!
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 06.12.07, 18:45 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Щоб зіграти цю ігру, кожному четвертому треба хапати новий проц!!! Ну, можливо. Зараз головне запасатися оперативною, процесор не дуже критичний елемент. Краще зараз дочекатися Pheon' ів, а тоді вже робити грейд. Якщо компютер слабий, то зараз його продати буде краще ніж місяць пізніше. Не зволікай, але ще будуть ігри круче, ніж Crysis, навіть від тої самої Crytek. Я думаю, що краще дочекатися Нового Року. Там і нові відяхи, і проци, і оперативка подешевшає. До того часу Crysis нікуда не дінеться, можна буде тоді побавитися.
|
|
| |
|
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 17:51 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) ти так розрекламував Крайзіс, шо і захотів пошпіляти У кого є НОРМАЛЬНА версія без демон тулсів ітп... В мене є, норм. але нажаль мене не буде в понеділок, не зможу передати навіть в середу.
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 08.12.07, 12:47 | Повідомлення # 12 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Програма яка тестує комп. на підтримуваність Crysis
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Чт, 13.12.07, 12:53 | Повідомлення # 13 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (andrew) У кого є НОРМАЛЬНА версія без демон тулсів ітп... У мене є, але не дуже добре локалізована (деякі англійські літери написані латинськими, тобто нашими). А так, ніби, все інше працює нормально.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Чт, 13.12.07, 13:04 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Lew) зробили занадто великий реалізм з патронами(їх постійно не вистачає) Що ти з тими патронами робив? В мене впродовж всієї гри ні разу не було їхньої нехватки. Хоча, можливо, тому що я час-від-часу виловлював їх по-одному, і десь в тихому куточку в стелсі валив. Закінчення в ньому натякало на продовження... Думаю, згодом будем чекати Crysis 2.
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 14.12.07, 23:19 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) Думаю, згодом будем чекати Crysis 2. А хтось сумнівався??? Звичайно, з цього бренду будуть витискати всі соки.
|
|
| |