Яку музику Ви найчастіше слухаєте?
|
|
|
|
BoVVeR | Дата: Чт, 13.03.08, 18:48 | Повідомлення # 91 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| і не правильно під Панк скидувати і ска-панк і Ска-скін бо не всім хто слухає Панк подобається Ска-скін чи Ска-панк...шось я заговорився...для прикладу я сам не люблю ска-скін але обожнюю ска-панк(ОЙ Нафлудив))))
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 13.03.08, 18:53 | Повідомлення # 92 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) і не правильно під Панк скидувати і ска-панк і Ска-скін бо не всім хто слухає Панк подобається Ска-скін чи Ска-панк...шось я заговорився...для прикладу я сам не люблю ска-скін але обожнюю ска-панк(ОЙ Нафлудив)))) Та ні не флуд!Тема:Яку музику ви найчастіше слухаєте.... Доречі, я найчастіше слухаю те, шо йде під настрій(стан)! Це мінімум рок і максимум Trash metal(raaaaaaaaaaagh)!
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 13.03.08, 18:54 | Повідомлення # 93 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| http://infostore.org/info/2260787 Чудовий львівський панк!!!!!!!!!!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 13.03.08, 20:38 | Повідомлення # 94 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я люблю не весь панк а лише СКА-панк...але на ссилочку може і зайду)))
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 13.03.08, 20:44 | Повідомлення # 95 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Чесне слово-группа-супер! Сам на ній...більше 6 місяців просидів! Випустила 1 альбом! З.і:побачиш на стінці напис "Кумар=Л*х", знай-це про вокаліста!
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 14.03.08, 15:32 | Повідомлення # 96 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) Я наприклад не маю якогось улюбленого стилю чи групи, тому що в кожному стилі і майже в кожної більш-менш популярної групи можна знайти щось особисто для себе smile а по виконанню і по якості виділю мабуть Linkin Park, СКАЙ, Арія, Highland Згоден на 100% Quote (Skydoll) andrew, Але на мою думку було не розумно з*єднувати жанри як Метал І Хеві Метал! Це різні речі як яєшня і...омлет Так само як рок і...у....софт рок...поп рок...хард рок Рок він і в Африці рок, трохи більше чи менше шуму, трохи швидше чи повільніше... Стиль визначає ритм, інструменти А на рахунок опитування я вже говорив, що на всі стилі не вистарчає місця, лише 10 варіантів
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 15:50 | Повідомлення # 97 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) Я наприклад не маю якогось улюбленого стилю чи групи, тому що в кожному стилі і майже в кожної більш-менш популярної групи можна знайти щось особисто для себеа по виконанню і по якості виділю мабуть Linkin Park, СКАЙ, Арія, Highland підтримую теж на всі сто!дійсно навіть з попси деколи попадаються більш-менш нормальні пісні...
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пт, 14.03.08, 18:14 | Повідомлення # 98 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Рок він і в Африці рок, трохи більше чи менше шуму, трохи швидше чи повільніше... Стиль визначає ритм, інструментиА на рахунок опитування я вже говорив, що на всі стилі не вистарчає місця, лише 10 варіантів Швидше чи повыльніше-слід мати на увазі настрій яку несе музика та її...направлення(ну не знаю я слова українського )
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 14.03.08, 18:33 | Повідомлення # 99 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Швидше чи повыльніше-слід мати на увазі настрій яку несе музика та її...направлення(ну не знаю я слова українського ) Напрямок
|
|
| |
Sajra | Дата: Вт, 18.03.08, 18:37 | Повідомлення # 100 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я слухаю рок....
Я в ВКотнакте \ Я-ШИНИГАМИ
|
|
| |
Skydoll | Дата: Вт, 18.03.08, 18:45 | Повідомлення # 101 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Sajra) Я слухаю рок.... А що саме з року(просто цыкави що ВИ називаєте роком)??????????!!!!!!!
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 19.03.08, 12:28 | Повідомлення # 102 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) підтримую теж на всі сто!дійсно навіть з попси деколи попадаються більш-менш нормальні пісні... з ПОПси чи з ПОП музики ? я наприклад багато пісень з ПОП музики слухаю з задоволенням ( Майкл Джексон, Мадонна, ... )
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 19.03.08, 16:46 | Повідомлення # 103 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Вибачте мав наувазі поп-музики просто не те написав...
|
|
| |
geka | Дата: Ср, 19.03.08, 17:46 | Повідомлення # 104 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Чого так мало людей слухає клаб?Я розумію Рок - це класно! Але клаб не гірше.
|
|
| |
Skydoll | Дата: Ср, 19.03.08, 18:26 | Повідомлення # 105 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (geka) Чого так мало людей слухає клаб?Я розумію Рок - це класно! Але клаб не гірше. Вибір музики залежить від власних "Уподобань"(русизм) і від сустільства, що оточує тебе...
|
|
| |