Яку музику Ви найчастіше слухаєте?
|
|
|
|
Life | Дата: Вт, 11.11.08, 00:28 | Повідомлення # 136 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| http://infostore.org/info/6257512
|
|
| |
|
Ramzis | Дата: Чт, 27.11.08, 18:43 | Повідомлення # 138 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Перші альбоми теж рульні
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 27.11.08, 19:27 | Повідомлення # 139 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Перші альбоми теж рульні Так, це правда...І взагалі, Бумбокс слухаю вже давно...Хороші в них пісні...як тексти, так і музика...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 28.11.08, 00:11 | Повідомлення # 140 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В Бумбокса сам стиль виконання оригінальний. Подібний знайти важко, тому і вирізнити Бумбокс (навіть незнайомі пісні) завжди можна саме по цьому. НУ і звичайно як відмічають всі, в тому числі і я, в них дуже життєві і водночас задумливо-філософські тексти. Можна одну і ту саму пісню слухати в різному настрої і знаходити щось нове.
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 28.11.08, 02:00 | Повідомлення # 141 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Можна одну і ту саму пісню слухати в різному настрої і знаходити щось нове. 100% в мене наприклад колись була підбірка пісень на різні настрої ( нажаль десь загубилась, а наново робити лінь :-[ ) так от в ній були в різних настрояк ті самі пісні бумбокса
Йа Айтішко
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 28.11.08, 21:42 | Повідомлення # 142 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| З ваших розповідей помню як літом на віддиху рубав Бумбокс на все село =)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 24.01.09, 04:40 | Повідомлення # 143 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| кілька днів тому щось потягло на щось релаксуюче))) ніколи б не подумав що цим релаксуючим виявиться старий древній рок-н-рол 60-х))))) одночасно і заряджає і розслабляє))))
|
|
| |
kitpes | Дата: Вт, 06.10.09, 19:13 | Повідомлення # 144 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| а я підслуховую чужу музичку)) найшла в однієї дівчинки музичку в плейлісті і закохалася.перше я думала шо в дівчинку а потім виявилось шо в музику. Alina orlova, CocoRosie, Badda Boo і все що в неї там є...багато чого чула вперше, і це була любов з першого погляду. люблю плаксиву музику. ну і пісяю, само собою, від енріке-хіроу))шучю.
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Ср, 07.10.09, 00:49 | Повідомлення # 146 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) ну і пісяю, само собою, від енріке-хіроу))шучю. ну я не пісяю але пре =) і я не шучю
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 07.10.09, 02:24 | Повідомлення # 147 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) Alina orlova, CocoRosie, Badda Boo Quote (kitpes) ну і пісяю, само собою, від енріке-хіроу Ммм...послухаю Мені з мелодійної "розслабляючої" музики подобається Andy Gibb
Повідомлення відредагував lomza_t - Ср, 07.10.09, 02:24 |
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 07.10.09, 21:18 | Повідомлення # 148 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| розслабляюче я люблю, тому обовязково спробую і скажу чи смачне) 2 Містеріо, я незнала що ти такий лірично-романтичний хлопець... дівчатка таких люблять...мням
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
Повідомлення відредагував kitpes - Ср, 07.10.09, 21:20 |
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 07.10.09, 23:19 | Повідомлення # 149 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| kitpes, дяку дівчатка люблять, а жінки ващє шаленіють П.С. правда перші ще до мене не доросли, а з другими мені ще рано =)
|
|
| |
Gestia | Дата: Чт, 08.10.09, 18:04 | Повідомлення # 150 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Зараз трішки міняю приорітети якщо можна так сказати.. Закохалась в такі гурти як Kathaarsys, Rootwater, Lacrimas Profundere.. наразі, більшість із того, що слухаю - progressive\black\gothic metal love music У меня от твоей смены приоритетов временами уже голова болит) Quote (Mysterio) П.С. правда перші ще до мене не доросли, а з другими мені ще рано =) А че рано то?) И ближе к теме: слушаю все подряд, под настроение. Щас вот играет Сергей Лазарев. Ток не нада мну за него тапками бить) Ну нравица мне). А вчера слушала Apocaliptica...
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
Повідомлення відредагував Gestia - Чт, 08.10.09, 18:04 |
|
| |