Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: lomza_t  
ГРАМОФОНИ
Хто з них найкращий???
1. Winamp [ 8 ] [32.00%]
2. Aimp [ 17 ] [68.00%]
3. Light Alloy [ 3 ] [12.00%]
4. Bsplayer [ 0 ] [0.00%]
5. Windows Media Player [ 2 ] [8.00%]
Усього відповідей: 25
lomza_tДата: Нд, 11.01.09, 20:31 | Повідомлення # 61
Толкове
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (avar)
Наскыльки я знаю foobar2000 суто віндозний.

Саме так. Пітер Павловскі розробляв його суто під Вінду. З Лінухом запускається через Wine, працює прекрасно, але з деякими плагінами може глючити. dry

Повідомлення відредагував lomza_t - Нд, 11.01.09, 20:31

MysterioДата: Пн, 12.01.09, 10:51 | Повідомлення # 62
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
avar, lomza_t, великий сенкс smile
З.І. ото я ламер sad

lomza_tДата: Сб, 15.08.09, 21:06 | Повідомлення # 63
Толкове

Нагороди:
Ще якийсь час користувалась AIMP'ом, а тепер вже остаточно на Foobar'i )) В ньому ще така прикольна штука - при будь-яких змінах в фолдері з музикою, одразу ж відбувається оновлення Album List, а ще архіви відображаються як звичайні фолдери і можна прямо з них слухати музику. В общем, удобно & быстро & качественно smile

MysterioДата: Нд, 16.08.09, 02:47 | Повідомлення # 64
Впевнене

Нагороди:
фє....ващє цей фубар не сподобався...точно що ФУУбар <_< АІМП рулить smile

lomza_tДата: Нд, 16.08.09, 12:11 | Повідомлення # 65
Толкове

Нагороди:
Mysterio, ну як кому...foobar досить гнучкий, дизайн можна змінити до невпізнанності smile Хоча особисто для мене якість вище всього.

BoVVeRДата: Нд, 16.08.09, 12:56 | Повідомлення # 66
Толкове

Нагороди:
колись робував цей фубар юзати...фєєє...шось він мені дуже на джетаудіо здався схожим...та і в цілому він якийсь не дуже для мене...а АІМП...ну юзаю ним...багів поки не помічав...невеликий,зручний,функціональний smile

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

andrewДата: Нд, 16.08.09, 14:10 | Повідомлення # 67
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
у мене взагалі наприклад два плеєрка стоїть. Один - айтюнс для каталогізованої музики, красива бібліотека, картинки альбомів тощо... а наподвійному кліку запускаєть аімп, щоб не додавати одинарнх музонів в бібліотеку айтюнса

BoVVeRДата: Нд, 16.08.09, 14:26 | Повідомлення # 68
Толкове

Нагороди:
в самого теж стоїть айтюнс...але не дуже часто використовую...більше заради айпода стоїть...хоча певний порядок справді змушує навести smile

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

PriessДата: Пн, 17.08.09, 19:03 | Повідомлення # 69
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Встановила foobar2000 і нічого так...мені поки нра. Простеньку таку графічну оболонку має. Та все рівно основним музичним програвачем в мене залишається Winamp smile

A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.

lomza_tДата: Вт, 18.08.09, 01:06 | Повідомлення # 70
Толкове

Нагороди:
Хто все-таки не проти foobar'a 2000, спробуйте Foopilot One!
Отака-от полосочка:

і функціонал такий, що навіть не знаю, хто ще може чимось подібним похвалитись happy
Code

1) MAIN KEY
a) [LMB single click]  
(L) Play

b) [RMB single click]  
(R) Pause on/off

c) [LMB double click]  
(D) Stop

d) [LMB click, drag right short, release]
(L->) Play next

e) [LMB click, drag left short, release]
(<-L) Play previous  

f) [LMB click, drag right long, release]
(L- ->) Jump next (not yet implemented)

g) [LMB click, drag left long, release]
(<- -L) Jump previous (not yet implemented)

h) [LMB click, drag upward, release]
(L ^|^) Show foobar preferences ('hide' not implemeted yet)

i) [LMB click, drag downward, release]
(L v|v) Show/Hide foobar main window

j) [RMB click, drag upward, release]
(R ^|^) Show foobar equalizer

k) [RMB click, drag downward, release]
(R v|v) Close foobar

l) Mouse wheel  
(W) can be used to change volume.
2) VOLUME AREA

a) (LMB click) Change volume

b) (LMB double click) Change volume fast (ignores foobar buffer; may cause some static)

d) (RMB click) Mute / Unmute

e) (Wheel rotate) Volume up/down  

3) DISPLAY AND PROGRESS BAR

a) (LMB click) Jump within the song playing
4) DRAG BUTTON

The drag button can be used to move Foopilot One (FO) or to (de-)activate its 'auto hide mode'. In 'auto hide mode' it will hide itself when a different window is focussed and unhide when you move the mouse cursor over the general area of the player.

a) (LMB click, drag) Move FO

b) (RMB click) Hide mode on/off
...

LewДата: Пт, 23.10.09, 22:18 | Повідомлення # 71
Впевнене

Нагороди:
Ну, і ось тут прийшов фанат Apple, щоб попіарити відносно новий iTunes 9.01! cool

Щоб не казали, але таки iTunes, мабуть, найкрасивіший програвач зі всіх, на то він і Apple, щоб бути красивим. Хоча він важкий, але в мене на ноуті (2.00 GHz, 3 GB RAM) запускається доволі швидко. Що страшно подобається, так це те, що він має багато варіантів звернутогу стану.
1) Коли функція Панелі інструментів - iTunes відключена, у вас в тулбарі буде висіти іконка, а якщо навести на неї мишкою, то так як у всіх програмах на 7 появляється віконце з анімованим скріншотом програми. Так ось, в iTunes 9.01 там появились три малесенькі кнопочки - на трек назад (програти з початку), пауза, на трек вперед. Але набагато краще використовувати пунк 2!
2) Панель інструментів - iTunes і в звернутому стані програмка буде мати в тулбарі весь свій функціонал. Вона буде літати тільки по тулбарі (якщо він не закріплений), а не так як AIMP по всьому екрану, і в ній не появляється надоїдлива додаткова панелька, як це є в AIMPi.

Але це лише звернутий стан. Користуватись iTunes, не розкинувши її на весь екран доволі незручно, тож програмісти написали комбінацію клавіш ctrl + m. Попробуйте - iTunes буде набагато меншим.
Також під iTunes існує багато додаткових програм для її керування. В базову комплектацію Yahoo! Widget engine входить віджет для керування, також щось можна знайти і під гаджети, хоча в цьому немає нагальної потреби.

Після обновлення появилась функція Home Sharing. Якщо у вас дома чи на роботі є мережа з двох і більше комп'ютерів, то використовуючи один акаунт iTunes Store ви можете користоватися всіма бібіліотеками iTunes на всіх ком'пютерах мережі, де встановлена iTunes і Home Sharing ввімкнено під однаковий акаунт. Звичайно, комп'ютер має бути ввімкнений і залогінений.

Та це ще не все. Додаючи CoverFlow, можливість організації папок з музикою (класно наводить порядок за вас), пошук інформації про пісню, аж до скачування Cover Art, мені найбільше сподобалось Smart Playlist. Ця штука робить настільки настроюваний плейлист (ви самі створюєте правила (наприклад, показувати лише ті пісні, які ви слухали сьогодні, або місяць, або рік тому), що він стопроцентово буде під ваші забаганки. Функція Genius мала б виконувати ті самі функції, але чесно скажу, що вона не завжди включається, та і щей до System of a Down мішає Армстронга, тож Smart Playlists набагато краще і точніше.

Інтернет. Про iTunes Store всі чули і ніхто ним не користується - навіщо платити більше? Правильно, він занодобиться тільки власникам iPhone, і любителям Подкастів (річ чудова, такі класні відео). Також можливість добавити собі будь-який безперервний Інтернет аудіо-поток (Інтернет радіо) і краще відтворення, ніж через бравзер мені є важливе, у звязку з запуском Радіо з Криївки (Радіо з Криївки)

Загалом, iTunes - це, на мій погляд, найкращий вибір. Плеєр важкий, але він робить свою роботу. Він справді залишає задоволення від музики. Спробуйте настроїти Smart Playlist (ctrl+alt+n) і будете слухати свою любиму музику, не бродячи по папкам. До речі, вже повністю підтримується з 7. Чекаємо нових версій!

Download iTunes

Повідомлення відредагував Lew - Пт, 23.10.09, 22:27

lomza_tДата: Нд, 25.10.09, 12:22 | Повідомлення # 72
Толкове

Нагороди:
Хі. Буквально тиждень тому почала юзати iTunes 9.01 на ноуті. Кльова штука. Інколи підвисає, бо ноут доволі старенький, але не на довго =) Взагалі, те, що він красивий - без питань. Захотілось щоб було ще красивіше - познаходила всі обкладинки. tongue Режим мініплеєра часом необхідний..
Плейлистами тільки починаю бавитись, бо все якось не було ні часу, ні бажання настроювати це все, але хочу сказати, що їх настройки в iTunes дуже багаті і по папках лазити дійсно немає необхідності, якщо грамотно вказати критерії.

andrewДата: Нд, 25.10.09, 12:59 | Повідомлення # 73
Толкове

Нагороди:
Lew, а чи є якась можливість увімкнути глобальні клавіші керування плеєром? ато наприклад щоб перемкнути музон, бавлячись іграшку, доводиться виходити на робочий стіл...

LewДата: Нд, 25.10.09, 13:27 | Повідомлення # 74
Впевнене

Нагороди:
iTunes не має підтримки швидких клавіш, коли він не активний (тобто згорнутий). Одним словом, вам треба клікнути безпосередньо на іконку iTunes, щоб користуватись швидкими клавішами.

але народні умільці, змінивши код iTunes, таки зробили глобальні клавіші. якщо Ви розбираєтесь в тому, як залізти в код прогрмами, то цей лінк для вас - iTunes Hot Keys

кому впадло лазити в ключах, знайшлась альтернативненька програма, яка зробить всю роботу за вас. HKTunes

програмка важить дуже мало, чудово працює навіть з медіа клавішами на вашій клавіатурі. дуже легко настроююється. супер cool дякую andrew за те, що заставив покопатись в гуглі biggrin biggrin biggrin

Повідомлення відредагував Lew - Нд, 25.10.09, 13:37

andrewДата: Нд, 25.10.09, 14:51 | Повідомлення # 75
Толкове

Нагороди:
Lew, малацца! дякую за те що покопались smile HKTunes вирішення моїх проблем smile Плюс в репутацію!

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.129.250.65
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478