Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: lomza_t  
Хто кращий?
Хто кращий?
1. XP [ 20 ] [74.07%]
2. Vista [ 10 ] [37.04%]
Усього відповідей: 27
RamzisДата: Пт, 29.02.08, 13:47 | Повідомлення # 16
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Windows Vista він хоть і тяжкий але почекаємо рік або пвтора і побачимо що з нього буде!!! happy

lomza_tДата: Пт, 29.02.08, 13:55 | Повідомлення # 17
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
За 2-3 роки перейдем на Vistu....нікуди від цього не дінешся...Спочатку ж ніхто і на ХР переходити не хотів, а тепер що??? Є ще й альтернативний варіант - Linux, але що робити тим, хто на AMD??? dry

andrewДата: Пт, 29.02.08, 14:46 | Повідомлення # 18
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
На рахунок голосування то я проголосував за Вісту. В порівнянні з ХР багато класний речей зявилось. До недоліків віднести можна великі системні вимоги, і недостатня оптимізація... (прямо скажемо і на потужних машинах Віста інколи страшно тупить). Але... я думаю до кінця роки всі спригнуть на вісту.
Quote (lomza_t)
За 2-3 роки перейдем на Vistu....нікуди від цього не дінешся...

За 2-3 роки зявиться Windows Seven. Так шо про вісту уже ніхто і не згадає smile
Quote (lomza_t)
Linux, але що робити тим, хто на AMD???

Які проблеми? Вперше чую що у АМД проблеми з лінуксом... Інша справа MacOS (пробачте за оффтоп)

TodenkopfДата: Пн, 03.03.08, 01:13 | Повідомлення # 19
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Windows XP Gamer Edition!!! biggrin

Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.

SkydollДата: Чт, 06.03.08, 15:17 | Повідомлення # 20
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Todenkopf)
Windows XP Gamer Edition!!

Який саме!Я чув іх було декілька(може погано чув...)

MysterioДата: Чт, 13.03.08, 12:34 | Повідомлення # 21
Впевнене

Нагороди:
Моє ІМХО Віста. ХР тримається тіки на тому що до нього привикли dry А про Вісту я тоже чув багато несхвальних відгуків і вірив їм тіки до того моменту поки не поставив її в себе дома biggrin Віста як операційка набагато швидша ніж ХР але потребує більше ресурсів при іграх та потужних програм...особисто мені у Вісті не подобається 3 речі:
1) несумісність з доброю половиною старих програм під ХР
2) велика прожорливість до ігр
3) дещо незручна система настройок в деяких сервісах (але вона не стільки незручна, скільки трошки незвична і при довготривалому юзанні Вісти я думаю це б вирішилося happy )

kapillarДата: Чт, 13.03.08, 14:17 | Повідомлення # 22
Говорун

Нагороди:
Microsoft, похоже, нарушает собственную омерту по поводу дальнейшей разработки Windows. Пока еще нет официальных данных или комментариев по поводу наследника Windows Vista, но Microsoft позволила просочиться через шлюзы своей цензуры презентации PowerPoint, называемой “Области будущих инвестиций в Windows ”. Windows Seven, как ожидается, будет выпущена в 2009 году, и будет построена на основе Windows Vista.

якщо це станеться то вістою ніхто юзати не буде.... Я думаю що віста приречина (хоча де в чому і краща за ХР)

Windows Seven (Vienna) станет незначительным релизом, и в настоящее время планируется, что она будет выпущена спустя два года после Windows Vista.

голосуйте за Windows Seven

ЦЕ МИ ОБИРЕЄМО НАПРЯМОК, А НЕ НАВПАКИ...

SkydollДата: Нд, 16.03.08, 15:36 | Повідомлення # 23
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (kapillar)

Он ещё не родился

lomza_tДата: Нд, 16.03.08, 15:54 | Повідомлення # 24
Толкове

Нагороди:
Quote (andrew)
За 2-3 роки зявиться Windows Seven. Так шо про вісту уже ніхто і не згадає

Ой, точно....шось я не слідкувала...
Quote (andrew)
Які проблеми? Вперше чую що у АМД проблеми з лінуксом... Інша справа MacOS (пробачте за оффтоп)

Я і мала на увазі МакОсь, але подумала про Лінукс і не те написала...сорі wacko
Quote (kapillar)

+1

BoVVeRДата: Нд, 16.03.08, 19:06 | Повідомлення # 25
Толкове

Нагороди:
згадайте як колись усі обс***ли ХР а зараз шо?усі на ній і тепер обс***ють вісту...бідний майкрософт прискорив випуск Windows Seven(Vienna) бо продажі вісти навіть гірші ніж провальні хоча сама по собі вона не така погана як усі кажуть...
З.І.вибачте за грубість happy

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

MysterioДата: Пн, 17.03.08, 15:38 | Повідомлення # 26
Впевнене

Нагороди:
Quote (BoVVeR)
згадайте як колись усі обс***ли ХР а зараз шо?усі на ній і тепер обс***ють вісту...бідний майкрософт прискорив випуск Windows Seven(Vienna) бо продажі вісти навіть гірші ніж провальні хоча сама по собі вона не така погана як усі кажуть...
З.І.вибачте за грубість

+1

adrenalinДата: Пт, 26.09.08, 03:54 | Повідомлення # 27
Перспективне

Нагороди:
А я б не сказав однозначно шо ці осі можна порівнювати вони різні хр простіша й примітивніша а віста складніша і красивіша . Зновштаки свалу нема скоро прийдеться переходити на вісту бо от мені приносили ноут 2-ядерний з 4-ма гб оперативки і відеокартою 256 (неінтегрованою ) +500гб хдд. То туд поставити хр то самому собі могилу рити .Драйвера не ставляться софт працює криво. На наступний день поставив вісту і мені навіть необовязково було дрова ставити все працювало норм і працюючи за такою машиною на вісту слово погане не піднімиться настільки все гарно працює.А вот на мому десктопі (1.8 АМ2 160ХДД M2N nForce4 1GB RAM 800) То при такій конфігурації після установки вісти зразу починає зависати комп і вісту бачити більше не хочеться і робіть після цього висновки!

lomza_tДата: Вт, 30.09.08, 17:07 | Повідомлення # 28
Толкове

Нагороди:
Quote (adrenalin)
хр простіша й примітивніша а віста складніша і красивіша .

Я б не сказала, що ХРшка примітивна...просто вони Вісту хотіли для юзера зробити простішу, красивішу і безпечнішу, тому багато фішок приховали, які для адміна важливі.
Quote (adrenalin)
(1.8 АМ2 160ХДД M2N nForce4 1GB RAM 800)

В мене Інтеловський Пентіум 4 3.0 Ггц, але теж Гіг рами ДДР 1, 120 Гіг ХДД і відяха GeForce 6600LE. Віста нормально працює, але я зараз на ХРшці.

MysterioДата: Вт, 30.09.08, 18:43 | Повідомлення # 29
Впевнене

Нагороди:
Quote (adrenalin)
А вот на мому десктопі (1.8 АМ2 160ХДД M2N nForce4 1GB RAM 800) То при такій конфігурації після установки вісти зразу починає зависати комп і вісту бачити більше не хочеться і робіть після цього висновки!

wacko не знаю чого в тебе так погано - в мене на СелД 3,04\Р5GDC Pro\1 Гб ДДР1\160 ХДД\нВідіа 6600 128 мб йшло люксусово і ніяких зауважень в не було wacko
Quote (lomza_t)
Я б не сказала, що ХРшка примітивна...просто вони Вісту хотіли для юзера зробити простішу, красивішу і безпечнішу, тому багато фішок приховали, які для адміна важливі.

lomza_t, хіба тобі як адміну проблема знайти потрібні фішки навіть якщо вони приховані? smile головне що ти знаєш точно що вони у вісті Є, а де вони саме знаходяться це навпаки аж цікаво пошукати і розібратися (ну мені у всякому випадку було цікаво шукати те що мене цікавило, коли я вперше поставив вісту, ще ніхто навкруги нічо про неї не знав і не було з ким порадитися чи спитати). Адмінська робота така завжди щось шукати і в чомусь розбиратися wink А рядового юзера деколи корисно не пустити туди коли не треба happy

lomza_tДата: Вт, 30.09.08, 19:11 | Повідомлення # 30
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
А рядового юзера деколи корисно не пустити туди коли не треба

З цим я згідна, але мені як адміну не подобається адмініструвати в Вісті sad

• Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1