Файлообмінники
|
|
|
|
|
andrew | Дата: Пт, 21.08.09, 00:14 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| рапіда - поширена, пристойна швидкість, простота у користуванні таб - наше, аналогів у своєму роді не має...
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Пт, 21.08.09, 16:22 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| рапіду колись давно невзлюбив, і досі відчуваю певну антипатію <_< а от депозіт - май чойс
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 21.08.09, 17:09 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) рапіду колись давно невзлюбив Через надобність качати великі файли маленькими кусочками ? (колись пам"ятаю, як на 124 кб Неті викачала 16 частинок одного фільму з рапіди...а потім архів виявився пошкодженим...моїй "радості" не було меж...)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 21.08.09, 20:52 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Через надобність качати великі файли маленькими кусочками ? ні, мене її інтерфейс дратував в ті часи коли це було, рапіда була тру обмінником, майже все лили туди і мене кумарило що все доводиться качати з того галімого сайта
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 21.08.09, 21:31 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| летітбіт...все просто,через НАТ провайдера практично нереально качати шось з інших файлообмінників(у всякому випадку рапіда і депозіт сходу відпадають),тому переважно стараюсь юзати летітбітом...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 22.08.09, 02:13 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| а мну підхарює летітбіт там всяку тупу рекламу вічно підсовують...типу "открой своё гинекологическое древо!" хДДД з.і. да-да, я без помилок написав, натрапив раз і на таке, причому це була не порнуха...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 24.08.09, 14:51 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) у всякому випадку рапіда і депозіт сходу відпадають хіба що якщо golden-аккаунт купити..але то не вартує)) Quote (Mysterio) а мну підхарює летітбіт angry там всяку тупу рекламу вічно підсовують...типу "открой своё гинекологическое древо Реклама там дійсно нав"язлива, страшне! Але "гинекологическое древо" - це жесть!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 24.08.09, 19:07 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) хіба що якщо golden-аккаунт купити..але то не вартує)) ну більше мені робити нема шо хД Quote (lomza_t) Реклама там дійсно нав"язлива, страшне! Але "гинекологическое древо" biggrin - це жесть! в мене переважно відкрита не одна вкладка в браузері,тому при очікуванні я перескакую на іншу
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
Inga | Дата: Ср, 11.11.09, 14:14 | Повідомлення # 12 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) рапіда - поширена, пристойна швидкість, простота у користуванні Підтримую! А ще депозіт мені подобається. Дуже дратують файлообмінники де пишуть, тіпа поклацайте по наших рекламках, а потім ми вам дозволимо скачати цей файл, бє
|
|
| |