VirtualBOX на роботе дома VMware хотя Virtualbox по фунпционалу почти ничем не уступает Vmware но всё-же бывают сбои в работе но в новой версии VirtualBox вроде есть поддержка VMware винчестеров сам ещё не пробывал.
на роботі віртуал ПС (для емуляції вінди, більше і не треба), віртуал бокс класний, але у мене з ним постійні проблеми (багато помилок), вмвейр комбайн на всі випадки життя, розмір вражає, але і функціональність на рівні
Ха! Ну поки що він на 2 місці, зразу після VMWare...Будем надіятись, що VMWare разом з VirtualBox покладуть цьому край))
Quote (born2kill)
но всё-же бывают сбои в работе
Quote (andrew)
але у мене з ним постійні проблеми (багато помилок)
Це правда...З ним потрібно інколи помучитись...Ще й при установці бувають глюки...
Quote (Guinnes)
VirtualPC мне почемуто не понравился
Мені теж. Він просто дуже примітивний. Як сказав andrew -
Quote (andrew)
для емуляції вінди, більше і не треба
. Якщо тільки для емуляції - то так, але на щось серйозне він не здатен...
Quote (born2kill)
вроде есть поддержка VMware винчестеров сам ещё не пробывал. happy
Хммм...як тільки ноут запрацює - попробую і скажу Ще наткнулась на таку цікаву штуку - VMware Converter. Хтось ним користується ? А щодо нової версії VirtualBox 2.2 (скачати), то вона вийшла зовсім недавно - 8 квітня. Основна її відмінність від інших версій - підтримка нового стандарту Open Virtualization Format (OVF).
Користуюся портабельним варіантом Qemu для тестування LiveCD та іншої єресі - MobaLiveCD. Дома користуюся VirtualBox. В принципі, все влаштовує. В академії - VirtualPC і VMWare.
Повідомлення відредагував VAPOR - Пн, 27.04.09, 11:43
А чи хтось користувався Cygwin'ом ? Це досить корисна віртуалка...хоча можливо й не в тому значенні, під яким ми звикли розуміти віртуалки, зате дуже корисна, і що важливо - дуже мало займає... дізнатись більше
Вчора, 17 червня 2009 року, Sun почала публічне тестування нової версії VirtualBox 3.0 Beta 1. Перш за все вихід VirtualBox 3.0 Beta 1 знаменує появу підтримки багатопроцесорних гостьових систем - Guest SMP (до 32 віртуальних CPU, (необхідний процесор з підтримкою апаратної віртуалізації)). У гостьових Windows: можливість використання Direct3D 8 / 9 програм та ігор. Підтримка OpenGL 2.0 для Windows, Linux і Solaris гостьових систем. Ну й звичайно, велика кількість косметичних виправлень...