Як вам Windows 7??
|
| | |
Mysterio | Дата: Нд, 28.06.09, 04:00 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Продажи коробочных и предустановленных версий русскоязычной Microsoft Windows 7 стартуют 22 октября 2009 года. Кроме того, будет распространяться upgrade-версия для перехода с Windows Vista. Корпоративные заказчики получат новую ОС раньше — 22 июля. Версией Release Candidate (RC), которая доступна для скачивания уже сейчас, можно будет пользоваться до марта 2010 года. Есть информация о заграничных ценах на новую операционку. Пользователи, которые захотят приобрести Windows 7, не участвуя в программе обновления, должны будут заплатить за версию Home Premium 199,99 доллара. Это на 17% ниже стоимости аналогичной редакции Windows Vista. Коробочные варианты Windows 7 Professional и Ultimate обойдутся в 299,99 и 319,99 доллара соответственно. Джерело - hi-tech.mail.ru
Повідомлення відредагував Mysterio - Нд, 28.06.09, 04:03 |
|
| |
Guinnes | Дата: Пт, 03.07.09, 22:06 | Повідомлення # 17 |
Нагороди:
| Пользуюсть Win7 х64 уже на протяжении 2 месяцев. Из них полтора месяца сидел на бэте. Был предельно доволен данной ОС! Производительность на высоте, несовместимость с любимым софтом практически не ощущалась...Но! Поставил 2 недели назад, RC 7100 х64 и на этом моё удовольствие испарилось. Производительность ощутимо упала, программы часто зависают при установке и анинстале, помогает только ребут. Игрушки работают через одну..Включение и выключение компа значительно замедлилось Я переставлял уже 2 разных RC билда - эфект аналогичный..бэта работала намного ярче Это лишь мой случай и я не утверждаю что релиз хуже бэты.. но так у меня сложилось Эх, я был так ней доволен, но чувствую пора возвращаться на ХР-шку.
笑う門には福来る
Повідомлення відредагував Guinnes - Пт, 03.07.09, 22:09 |
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 07.07.09, 21:29 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Многочисленные утечки информации, появившиеся в сети, свидетельствуют, что корпорация Microsoft может объявить о завершении разработки операционной системы Windows 7 в течение десяти ближайших дней. Ожидается, что так называемаяRTM-сборка новой программной платформы появится уже 13 июля. Это означает готовность продукта к тиражированию и выпуску на электронных носителях. Дата 13 июля, очевидно, выбрана Microsoft не случайно. Именно в этот день состоится конференция Worldwide Partner Conference, на которой американский софтверный гигант сможет торжественно объявить своим компаниям-партнерам о завершении работ над ОС Windows 7 и вручить им окончательную версию. При этом потребительская версия Windows 7 появится, как и было обещано, 22 октября.
|
|
| |
crashman | Дата: Пт, 17.07.09, 12:09 | Повідомлення # 19 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Що можу сказати про сімку так, що покищо вони рухаються в правильному руслі і надіюся не зійдуть з нього, а віста просто як перехідний період - чому вона так глючить тому що написана на дотнеті і асп, а от віндовс 7 суто на доті, так шо в принципі за ним майбутнє, це так як було з міленіумом, що всі зразу перепригнули на хр. Мені найбільше не подобається те, що майкрософт, ще добре не вдосконаливши хр вже випустив і вісту і так далі, я розумію, що це бізнес, але .... Користуюсь сімкою десь до місяця часу, перед тим встановлював прожила десь пів дня і стер вже дуже була сира, а от зараз вже трохи видні зрушення, так якшо порівнювати то хр прцює на 100% сімка на 125%, то що дир багато це ясно без того не буває початок гарний, ясно шо половину здерто з візти і трохи з мака, та прозрачність мене вбиває (имхо) і чому не зробити панельку нормальну, а тоз начки або кілометрові або дуже маленькі, але це имхо. Багато хто кричить типу от є там хр сп3 нашо паритись шось видумвати встановляти, але повірте майбутнє за нею по одній навіть маленькій причині, що індустрія компів розвивається, наприклад в мене 4 гіга оперативки, звичайно хр бачить 3.2 а от 7 вже нормально коректно бачить 4 гіга і так далі .... Звичайно нові системи вже будуть на це розраховані і нові програми будуть пимсатись під нові платформи і всі потроху на нього перейдуть ну якшо майкрософт звичайно чогось не запорить як завжди хоча .... Ше смішний факт, що майкрософт тихо ніжно вибачались за вісту і що з сімкою такого не повториться
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 17.07.09, 22:39 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (crashman) наприклад в мене 4 гіга оперативки, звичайно хр бачить 3.2 а от 7 вже нормально коректно бачить 4 гіга внесу поправку. мова йде про 32бітну ХРшку, тому і "бачить" 3.2 гіга оперативки. якщо поставити 64бітну проблемка пропаде. а тепер на рахунок 7ки. якщо це 32бітна 7ка, то може вона і бачить 4 гіга, але полюбому адресує (працює з) лише 3.2 гіга, хоча показує всі 4. особисто я давно перейшов на 64 вінду. нічого гальмувати прогрес Quote (crashman) прозрачність мене вбиває ну вона ж вимикається Quote (crashman) чому не зробити панельку нормальну, а тоз начки або кілометрові або дуже маленькі цілком з вами згоден, обідно ще немає можливості регулювати висоту супербарапопіксельно, скажімо як у лінуксовому гномі.
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 18.07.09, 18:52 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (andrew) цілком з вами згоден, обідно ще немає можливості регулювати висоту супербарапопіксельно, скажімо як у лінуксовому гномі. Лінуксівська панелька не до порівняння з панелькою Сімки, хоча Мікрософти взяли курс на змальовування з Лінукса. Quote (andrew) прозрачність мене вбиває мене не так прозорість вбиває, як сам дизайн, стиль. цей стиль вже дістав... Мікрософтам треба щось поміняти, наприклад, кнопки Згорнути / Розгорнути на весь екран і Закрити пересунути з правого кута, на лівий - як в MAC OS. Або взагалі згорнути Windows, і нехай на вьсому світі править монолітна UNIX! MAC OS! *демонічний сміх* щодо Сімки, то в мене на ноуті була проблема, і я не знаю, чи я розвязав її змінами в реєстрі. Одним словом, утиліта CHECK DISK без підстав (аварійне вимкнення, наприклад) запускалась і зависала, не даючи Віндовсу догрузитись. Допомагало меню F8, і нова функція System Repair (найвища в списку). Після загрузки я обирав Startup Repair, отримував повідомлення - "Problem Found. Approximatively one hour to repair". За 5 - 10 хвилин компютер перезагружався, і все ставало на свої місця. Після останього разу я вніс зміни в реєстрі - призначив "0", таким чином заборонивши програмі самостійно активуватись. Але я можу запустити утиліту в любий момент. Пораду шукав в мережі, має працювати, але вже тиждень не отримую жодних авто-запусків. У всьому решта Сімірка набагато більше задовільняє мене, ніж Vista. При тому, що це лише RC, але не думаю, що якійсь фундаментальні зміни будуть.
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 26.07.09, 17:25 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Guinnes) Я переставлял уже 2 разных RC билда - эфект аналогичный..бэта работала намного ярче Странно... Quote (crashman) а віста просто як перехідний періо Ага, але як не крути, а Віста назавжди залишиться Великою чорною дирою в ІСТорії в мАйкрософта Quote (crashman) чому вона так глючить тому що написана на дотнеті і асп, а от віндовс 7 суто на доті, так шо в принципі за ним майбутнє Seven не написаний суто на доті, в нього просто більше елементів доти. ("насправді операційна система написана виключно на дотнет тільки розробляється і вийде не раніше 3-4 років" - слова друга...) Quote (crashman) Мені найбільше не подобається те, що майкрософт, ще добре не вдосконаливши хр вже випустив і вісту і так далі, я розумію, що це бізнес, але .... В них є певні зобов"язання перед іншими фірмами, та й вже чогось нового хочеться...Windows Seven і є вдосконаленням ІМХО Quote (crashman) Ше смішний факт, що майкрософт тихо ніжно вибачались за вісту і що з сімкою такого не повториться biggrin Совість замучила Quote (Lew) Мікрософтам треба щось поміняти, наприклад, кнопки Згорнути / Розгорнути на весь екран і Закрити пересунути з правого кута, на лівий - як в MAC OS. Ну вони вже роблять кроки в цьому напрямку....Win+Up - розгорнути вікно, Win+Down - згорнути, Win+Left - вирівняти по лівому краю, Win+Right - вирівняти по правому))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 26.07.09, 17:56 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Великою чорною дирою в ІСТорії в мАйкрософта Supermassive Black Hole Quote (lomza_t) Win+Up - розгорнути вікно, Win+Down - згорнути, Win+Left - вирівняти по лівому краю, Win+Right - вирівняти по правому)) це по-моєму ще в ХР було
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 26.07.09, 22:54 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Supermassive Black Hole smile Oh yeah!!! Quote (Mysterio) це по-моєму ще в ХР було cool Ні...
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 30.09.09, 12:07 | Повідомлення # 25 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| скажіть, будь-ласка, якщо встановити Windows 7 на ноутбук, чи знайде всі потрібні драйвери? бо порозгублювли ...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 30.09.09, 14:07 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| знайде єдине що може не знайти драйвера під ІЧ-порт чи кард-рідер але це не критично і можна ручками скачати і доставити
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 30.09.09, 19:19 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| в "сімці" дуже велика база драйверів,тому більшість вона точно знайде,а на всякі дрібниці можна буде і в нет залізти...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 01.10.09, 08:03 | Повідомлення # 28 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| дякую Mysterio, BoVVeR, за відповіді
|
|
| |
kitpes | Дата: Вт, 06.10.09, 18:51 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| спершу В 7 не сподобався. але потім, приємно вражена. це напевно залежиться від http://www.quickmba.com/marketing/product/diffusion/ (я мабуть early majority) для програмістів це мабуть корисна інфо. думаю якщо 7 мінімал налаштувати під себе, цікава. п.с. доречі може така примітивна річ, але те що показує не тільки час на панелі але й дату - мене пре.
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 10.10.09, 19:54 | Повідомлення # 30 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) п.с. доречі може така примітивна річ, але те що показує не тільки час на панелі але й дату - мене пре. така річ була і в XP, якщо витягнути панель трошки наверх.
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.144.99.39
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|