Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: lomza_t  
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Софт » Як вам Windows 7??
Як вам Windows 7??
Як вам Windows 7??
1. Найкраща ОС яку я бачив. [ 11 ] [47.83%]
2. Добра ОС але очікував що буде краще.. [ 7 ] [30.43%]
3. Мені пофіг в мене лінукс та в взагалі не використовую ОС "мелкомягих".. [ 1 ] [4.35%]
4. Vista краще... [ 0 ] [0.00%]
5. XP The best!!! хоть Windows 10 всеодно ХР рулить!!! [ 0 ] [0.00%]
6. Туфта.. [ 0 ] [0.00%]
7. Найгірша ОС яку я бачив.. [ 0 ] [0.00%]
8. А що це? [ 2 ] [8.70%]
9. Тестую на віртуалці. [ 0 ] [0.00%]
10. Ще сира нехочу ставити.. [ 2 ] [8.70%]
Усього відповідей: 23
MysterioДата: Нд, 28.06.09, 04:00 | Повідомлення # 16
Впевнене
Група: Модератори

Повідомлень: 461
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Продажи коробочных и предустановленных версий русскоязычной Microsoft Windows 7 стартуют 22 октября 2009 года. Кроме того, будет распространяться upgrade-версия для перехода с Windows Vista.


Корпоративные заказчики получат новую ОС раньше — 22 июля. Версией Release Candidate (RC), которая доступна для скачивания уже сейчас, можно будет пользоваться до марта 2010 года.
Есть информация о заграничных ценах на новую операционку. Пользователи, которые захотят приобрести Windows 7, не участвуя в программе обновления, должны будут заплатить за версию Home Premium 199,99 доллара. Это на 17% ниже стоимости аналогичной редакции Windows Vista. Коробочные варианты Windows 7 Professional и Ultimate обойдутся в 299,99 и 319,99 доллара соответственно.
Джерело - hi-tech.mail.ru




Повідомлення відредагував Mysterio - Нд, 28.06.09, 04:03
 
GuinnesДата: Пт, 03.07.09, 22:06 | Повідомлення # 17
Невгамовне
Група: Друзі

Повідомлень: 169
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
Пользуюсть Win7 х64 уже на протяжении 2 месяцев. Из них полтора месяца сидел на бэте. Был предельно доволен данной ОС! Производительность на высоте, несовместимость с любимым софтом практически не ощущалась...Но! Поставил 2 недели назад, RC 7100 х64 и на этом моё удовольствие испарилось. Производительность ощутимо упала, программы часто зависают при установке и анинстале, помогает только ребут. Игрушки работают через одну..Включение и выключение компа значительно замедлилось sad Я переставлял уже 2 разных RC билда - эфект аналогичный..бэта работала намного ярче wacko Это лишь мой случай и я не утверждаю что релиз хуже бэты.. но так у меня сложилось sad Эх, я был так ней доволен, но чувствую пора возвращаться на ХР-шку.



笑う門には福来る


Повідомлення відредагував Guinnes - Пт, 03.07.09, 22:09
 
lomza_tДата: Вт, 07.07.09, 21:29 | Повідомлення # 18
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Многочисленные утечки информации, появившиеся в сети, свидетельствуют, что корпорация Microsoft может объявить о завершении разработки операционной системы Windows 7 в течение десяти ближайших дней. Ожидается, что так называемаяRTM-сборка новой программной платформы появится уже 13 июля. Это означает готовность продукта к тиражированию и выпуску на электронных носителях.

Дата 13 июля, очевидно, выбрана Microsoft не случайно. Именно в этот день состоится конференция Worldwide Partner Conference, на которой американский софтверный гигант сможет торжественно объявить своим компаниям-партнерам о завершении работ над ОС Windows 7 и вручить им окончательную версию. При этом потребительская версия Windows 7 появится, как и было обещано, 22 октября.



 
crashmanДата: Пт, 17.07.09, 12:09 | Повідомлення # 19
Новеньке
Група: Користувачі

Повідомлень: 6
Статус: Offline
Нагороди:
Що можу сказати про сімку так, що покищо вони рухаються в правильному руслі і надіюся не зійдуть з нього, а віста просто як перехідний період - чому вона так глючить тому що написана на дотнеті і асп, а от віндовс 7 суто на доті, так шо в принципі за ним майбутнє, це так як було з міленіумом, що всі зразу перепригнули на хр. Мені найбільше не подобається те, що майкрософт, ще добре не вдосконаливши хр вже випустив і вісту і так далі, я розумію, що це бізнес, але ....

Користуюсь сімкою десь до місяця часу, перед тим встановлював прожила десь пів дня і стер вже дуже була сира, а от зараз вже трохи видні зрушення, так якшо порівнювати то хр прцює на 100% сімка на 125%, то що дир багато це ясно без того не буває початок гарний, ясно шо половину здерто з візти і трохи з мака, та прозрачність мене вбиває (имхо) і чому не зробити панельку нормальну, а тоз начки або кілометрові або дуже маленькі, але це имхо.

Багато хто кричить типу от є там хр сп3 нашо паритись шось видумвати встановляти, але повірте майбутнє за нею по одній навіть маленькій причині, що індустрія компів розвивається, наприклад в мене 4 гіга оперативки, звичайно хр бачить 3.2 а от 7 вже нормально коректно бачить 4 гіга і так далі ....
Звичайно нові системи вже будуть на це розраховані і нові програми будуть пимсатись під нові платформи і всі потроху на нього перейдуть ну якшо майкрософт звичайно чогось не запорить як завжди хоча .... Ше смішний факт, що майкрософт тихо ніжно вибачались за вісту і що з сімкою такого не повториться biggrin

 
andrewДата: Пт, 17.07.09, 22:39 | Повідомлення # 20
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 578
Статус: Offline
Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (crashman)
наприклад в мене 4 гіга оперативки, звичайно хр бачить 3.2 а от 7 вже нормально коректно бачить 4 гіга

внесу поправку. мова йде про 32бітну ХРшку, тому і "бачить" 3.2 гіга оперативки. якщо поставити 64бітну проблемка пропаде. а тепер на рахунок 7ки. якщо це 32бітна 7ка, то може вона і бачить 4 гіга, але полюбому адресує (працює з) лише 3.2 гіга, хоча показує всі 4. особисто я давно перейшов на 64 вінду. нічого гальмувати прогрес smile
Quote (crashman)
прозрачність мене вбиває

ну вона ж вимикається smile
Quote (crashman)
чому не зробити панельку нормальну, а тоз начки або кілометрові або дуже маленькі

цілком з вами згоден, обідно ще немає можливості регулювати висоту супербарапопіксельно, скажімо як у лінуксовому гномі.


 
LewДата: Сб, 18.07.09, 18:52 | Повідомлення # 21
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 269
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (andrew)
цілком з вами згоден, обідно ще немає можливості регулювати висоту супербарапопіксельно, скажімо як у лінуксовому гномі.

Лінуксівська панелька не до порівняння з панелькою Сімки, хоча Мікрософти взяли курс на змальовування з Лінукса.

Quote (andrew)
прозрачність мене вбиває

мене не так прозорість вбиває, як сам дизайн, стиль. цей стиль вже дістав... Мікрософтам треба щось поміняти, наприклад, кнопки Згорнути / Розгорнути на весь екран і Закрити пересунути з правого кута, на лівий - як в MAC OS. Або взагалі згорнути Windows, і нехай на вьсому світі править монолітна UNIX! MAC OS! *демонічний сміх* biggrin

щодо Сімки, то в мене на ноуті була проблема, і я не знаю, чи я розвязав її змінами в реєстрі. Одним словом, утиліта CHECK DISK без підстав (аварійне вимкнення, наприклад) запускалась і зависала, не даючи Віндовсу догрузитись. Допомагало меню F8, і нова функція System Repair (найвища в списку). Після загрузки я обирав Startup Repair, отримував повідомлення - "Problem Found. Approximatively one hour to repair". За 5 - 10 хвилин компютер перезагружався, і все ставало на свої місця.

Після останього разу я вніс зміни в реєстрі - призначив "0", таким чином заборонивши програмі самостійно активуватись. Але я можу запустити утиліту в любий момент. Пораду шукав в мережі, має працювати, але вже тиждень не отримую жодних авто-запусків.

У всьому решта Сімірка набагато більше задовільняє мене, ніж Vista. При тому, що це лише RC, але не думаю, що якійсь фундаментальні зміни будуть. biggrin



 
lomza_tДата: Нд, 26.07.09, 17:25 | Повідомлення # 22
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Guinnes)
Я переставлял уже 2 разных RC билда - эфект аналогичный..бэта работала намного ярче

Странно...
Quote (crashman)
а віста просто як перехідний періо

Ага, але як не крути, а Віста назавжди залишиться Великою чорною дирою в ІСТорії в мАйкрософта smile
Quote (crashman)
чому вона так глючить тому що написана на дотнеті і асп, а от віндовс 7 суто на доті, так шо в принципі за ним майбутнє

Seven не написаний суто на доті, в нього просто більше елементів доти. ("насправді операційна система написана виключно на дотнет тільки розробляється і вийде не раніше 3-4 років" - слова друга...)
Quote (crashman)
Мені найбільше не подобається те, що майкрософт, ще добре не вдосконаливши хр вже випустив і вісту і так далі, я розумію, що це бізнес, але ....

В них є певні зобов"язання перед іншими фірмами, та й вже чогось нового хочеться...Windows Seven і є вдосконаленням smile ІМХО
Quote (crashman)
Ше смішний факт, що майкрософт тихо ніжно вибачались за вісту і що з сімкою такого не повториться biggrin

Совість замучила smile
Quote (Lew)
Мікрософтам треба щось поміняти, наприклад, кнопки Згорнути / Розгорнути на весь екран і Закрити пересунути з правого кута, на лівий - як в MAC OS.

Ну вони вже роблять кроки в цьому напрямку....Win+Up - розгорнути вікно, Win+Down - згорнути, Win+Left - вирівняти по лівому краю, Win+Right - вирівняти по правому))



 
MysterioДата: Нд, 26.07.09, 17:56 | Повідомлення # 23
Впевнене
Група: Модератори

Повідомлень: 461
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (lomza_t)
Великою чорною дирою в ІСТорії в мАйкрософта

Supermassive Black Hole smile
Quote (lomza_t)
Win+Up - розгорнути вікно, Win+Down - згорнути, Win+Left - вирівняти по лівому краю, Win+Right - вирівняти по правому))

це по-моєму ще в ХР було cool


 
lomza_tДата: Нд, 26.07.09, 22:54 | Повідомлення # 24
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Mysterio)
Supermassive Black Hole smile

Oh yeah!!!
Quote (Mysterio)
це по-моєму ще в ХР було cool

Ні...



 
RainДата: Ср, 30.09.09, 12:07 | Повідомлення # 25
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 136
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
скажіть, будь-ласка, якщо встановити Windows 7 на ноутбук, чи знайде всі потрібні драйвери?
бо порозгублювли ...
 
MysterioДата: Ср, 30.09.09, 14:07 | Повідомлення # 26
Впевнене
Група: Модератори

Повідомлень: 461
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
знайде smile єдине що може не знайти драйвера під ІЧ-порт чи кард-рідер але це не критично і можна ручками скачати і доставити cool

 
BoVVeRДата: Ср, 30.09.09, 19:19 | Повідомлення # 27
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 761
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
в "сімці" дуже велика база драйверів,тому більшість вона точно знайде,а на всякі дрібниці можна буде і в нет залізти...



что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
 
RainДата: Чт, 01.10.09, 08:03 | Повідомлення # 28
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 136
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
дякую Mysterio, BoVVeR, за відповіді
 
kitpesДата: Вт, 06.10.09, 18:51 | Повідомлення # 29
Новеньке
Група: Користувачі

Повідомлень: 11
Статус: Offline
Нагороди:
спершу В 7 не сподобався. але потім, приємно вражена. це напевно залежиться від http://www.quickmba.com/marketing/product/diffusion/ (я мабуть early majority) для програмістів це мабуть корисна інфо.

думаю якщо 7 мінімал налаштувати під себе, цікава.

п.с. доречі може така примітивна річ, але те що показує не тільки час на панелі але й дату - мене пре.


життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається

 
LewДата: Сб, 10.10.09, 19:54 | Повідомлення # 30
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 269
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (kitpes)
п.с. доречі може така примітивна річ, але те що показує не тільки час на панелі але й дату - мене пре.

така річ була і в XP, якщо витягнути панель трошки наверх.



 
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Софт » Як вам Windows 7??
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:




Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.144.36.141
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви


Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478




SMS.копілка
SMS.копілка
База даних | Історія версій | Про нас
Copyright © 2007-2024 Web-info project | © 2004-2024 Andrew. AndrewSoft