Текстовые редакторы
|
| | |
Val-Amart | Дата: Чт, 16.10.08, 23:45 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Жаль вариантов так мало.... Пожалуйста, отпишите в комментах, что именно используете и за что больше всего цените? П.С. Вопрос точнее звучал бы так: "какими текстовыми редакторами вы преимущественно пользуетесь?"
Повідомлення відредагував Val-Amart - Чт, 16.10.08, 23:47 |
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 20.10.08, 14:11 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Notepad\Wordpad - простенько и со вкусом плюс всегда под рукой Notepad ++ - это когда в хтмле колупаюсь, в нём удобнее, сразу тэги видно
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 20.10.08, 15:46 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| якшо треба щось швиденько записати то звичайно "win+r -> notepad -> enter" А для роботи використовую "Source Inside" IMHO та і не тільки моє: найкращий редактор, дуже зручно розгрібатись в коді, особливо якщо проет величезний. Має щось на подобі компілятора з препроцесором, легто задають правила для інших мов ( якщо не помиляюсь на перлі ) Функціональність дуже велика так що пояснювати на пальцях не буду. Один великий мінус це те що він платний, хоча якщо так дивитись то Блокнот теж свого роду платний ( так як входить до комплекту програм інтегрованих у вінду яка в свою чергу платна )
Йа Айтішко
|
|
| |
avar | Дата: Пн, 20.10.08, 18:10 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Користуюся текстовим редактором SciTe. Зручний, швидкий, потужний (багато налаштувань), і крім того безкоштовний (і OSS).
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Вт, 21.10.08, 17:28 |
|
| |
andrew | Дата: Пн, 20.10.08, 20:57 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| AkelPad. Як на текстовий редактор то нормальний, нічого зайвого... А якшо чесно, то і notepad хватає...
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Ср, 22.10.08, 19:22 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| пожалуй, отвечу и сам... использую в основном vim. для всего редактирования и как ИДЕ. и vimperator (плагин для огнелиса). иногда для мелких редактирований и через ssh - vi. из виндовых отдаю предпочтение emeditor, но если его нет - то notepad. ну и очень активно использую notetaking приложение NoteFinder одного моего знакомого - мега вещь!Додано (22.10.2008, 19:22) --------------------------------------------- а, ну и да, стандартные юникс утилиты по работе с текстом - полным ходом. без них вообще жить-то нормально нельзя....
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 26.12.08, 16:50 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| В Вінді найчастіше юзаю AkelPad, часом також Notepad++ і OpenOffice. З Юніксових - vim, KWrite, echo+cat+grep+sed... Треба сказати, що коли "сижу" на Windows, то дуже скучаю за UNIX-build text utilities Часом використовую і GoogleDocs...коли на компі немає дозволу редагувати документи MS Office (є такі екземпляри в універі)... Kate класний, але поки що немає таких задач, які б я хотіла виконувати лише в ньому...Так, лише для розваги... А в Windows недавно підсіла на Vedit...поки що тільки розбираюсь що там і до чого, але можливості вже приваблюють
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 27.12.08, 01:53 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ви так класно опсуєте текстові редактори всякі різні. В мене виникло питання, а для чого ж такого серйозного ви їх використовуєте?
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.12.08, 07:30 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) В мене виникло питання, а для чого ж такого серйозного ви їх використовуєте? Ну я ж прогер-початківець...Вчу Лісп, Пролог...Останнім часом ше виникло бажання згадати С++ Ну а ше жага пригод і пізнання нового
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 27.12.08, 09:55 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Вчу Лісп, Пролог Хм ... початківець кажеш. Вперше чую чоб лісп вчили початківці. А ти в Японію збираєшся їхати жити ? Спробуй це sourceinsight Спочатку він здасться дурним і не потрібним, але насправді для програмера не замінна річ. Якщо будуть якісь питання по ньому звертайся
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.12.08, 12:26 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Хм ... початківець кажеш. Вперше чую чоб лісп вчили початківці. Да, ми в універі почали вчити програмування з Прологу. Quote (Brand) А ти в Японію збираєшся їхати жити ? Це ти до чого? Quote (Brand) Спробуй це sourceinsight HTTP 404 Не найдено, але я так зрозуміла, що йдеться про Source Insight - текстовий редактор, орієнтований на прогерів...
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Сб, 27.12.08, 17:23 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Brand) В мене виникло питання, а для чого ж такого серйозного ви їх використовуєте? Эффективное редактирование текста - весьма существенное требование для программиста. поэтому предпочитаю вим, и уверен, что любое задание по редактированию выполню в нем в 2 раза быстрее, чем любой из вас в любом другом редакторе. даже в емакс. это при том, что я далеко не vim-wizard, и знаю только основных 30-40 комманд также приходится редактировать конфигурационные файлы, а они иногда очень большие. в качестве текстового процессора (отличается от редактора тем, что позволяет создавать документы с произвольно сложным форматированием) использую ТеХ, но исходный текст для него набираю тоже в виме. в нем я делаю презентации, готовлю документы для печати. проблема, на самом деле, в том, что я думаю быстрее, чем печатаю. я хочу когда думаю не отвлекаться на неудобный текстовый редактор. тебе, как программисту, это должно быть очень понятно. вим мне полностью заменяет огромные ИДЕ, в нем есть, кроме удобного редактирования, банальная подсветка синтаксиса, code folding, code completion, project browser, интерфесы к деббагеру и билдеру. он удовлетворяет все мои потребности по работе с текстом (а на компьютере я в основном работаю с текстом), причем подходит и для конфигов, и для обычного текста, и для ТеХа, и для питона, и для С, и для всяких других языков, которыми я пользуюсь реже.
|
|
| | |
lomza_t | Дата: Чт, 14.05.09, 18:58 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ніколи б не подумала, що така штуковина як Microsoft Office OneNote 2007 стане мені у великій пригоді...Та все ж таки, цей текстовий редактор не тільки допомагає впорядкувати свої записи, але й робити скріни будь яких частин екрану і вставляти їх в документи. Також можна робити проекти, в них окремі теми, а в цих темах - сторінки, відділені закладками. Інформація зберігається автоматично, без набридливих питань типу "Ви дійсно хочете зберегти документ?", а сама прога "ховається" в треї, тому її можна швидко і без зайвих клопотів запустити. Можна також робити аудіо- та відео-записи, малювати, і т.д. і т.п... Так що, рекомендую всім діловим людям
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.15.3.17
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|