Hardware
| |
lomza_t | Дата: Пн, 02.02.09, 18:25 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Lew) я не думаю, що вони все таки випустять саме такий нетбук, якщо вони взагалі випустять нетбук Куди вони дінуться ? Нетбуки з кожним днем стають все популярнішими...Кожна компанія старається захопити цей кусок ринку...А так, як Apple люблять прив"язувати до свого софта своє ж залізо, то не думаю, що вони знехтують нетбуками... Quote (Guinnes) Они и не догадывались, что всё будет намного ярче Це точно...яскравіше і зручніше...
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 02.02.09, 19:49 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Куди вони дінуться ? Нетбуки з кожним днем стають все популярнішими...Кожна компанія старається захопити цей кусок ринку...А так, як Apple люблять прив"язувати до свого софта своє ж залізо, то не думаю, що вони знехтують нетбуками... а цей MacBook Air вважати нетбуком не можна? і взагалі, що таке нетбук? з якого моменту laptop стає нетбуком?
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 02.02.09, 23:21 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| MacBook Air не можна вважати нетбуком, бо в нього по-перше, діагональ 13.3", тоді, як в нетбуків вона не перевищує 10.2", проц Intel Core 2 Duo, коли в нетбуків використовується Intel Celeron M, Intel Atom чи щось в цьому дусі...Та й оперативки в них мало - 256, 512 або 1Гіг. Їхнє основне призначення - лазити в неті і редагувати документи, на щось більше вони просто не спроможні...Та й роблять їх часто не з надто якісних матеріалів MacBook Air до них аж ніяк не вписується...
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 03.02.09, 22:23 | Повідомлення # 19 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) MacBook Air не можна вважати нетбуком, бо в нього по-перше, діагональ 13.3", тоді, як в нетбуків вона не перевищує 10.2", проц Intel Core 2 Duo, коли в нетбуків використовується Intel Celeron M, Intel Atom чи щось в цьому дусі...Та й оперативки в них мало - 256, 512 або 1Гіг. Їхнє основне призначення - лазити в неті і редагувати документи, на щось більше вони просто не спроможні...Та й роблять їх часто не з надто якісних матеріалів добре....ок. як щодо Asus Eee? як я думаю, то це повноцінний нетбук. отже.... а, щоб розібратись, що взагалі означає термін нетбук поліз в вікіпедію Netbook - wikipedia - English Нетбук - Руский Нетбук - Українська *даю дані на укр.* Нетбук (англ. netbook) — невеликий ноутбук, основне призначення котрого полягає в доступі до Інтернету та роботі з офісними програмами. Нетбуки відрізняються компактними розмірами (діагональ екрану 7—10 дюймів чи 17,7—25,8 см), невеликою вагою, низьким рівнем споживання електроенергії та відносно невисокою вартістю. отже, іхнє додаткове призначення - робота з офісними програмами. і розмір екрана може бути і 17.7. і найшов дуже цікаву статю про нетбуки - Проблеми з терміном нетБук
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 03.02.09, 22:38 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) і найшов дуже цікаву статю про нетбуки - Проблеми з терміном нетБук про це відносно недавно говорили і на оверклокерс.ру.....але як би не хотіли цього власники прав,але як і прості люди,так і журналісти і навіть виробники вживають і думаю будуть надалі вживати термін "нетбук"....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Guinnes | Дата: Ср, 04.02.09, 12:32 | Повідомлення # 21 |
Нагороди:
| Horizon – гибкий раздвижной дисплей будущего Глядя на этот концепт, отчетливо понимаешь, что это действительно то, что хотелось бы видеть воплощенным в реальность. Хоть когда-нибудь... но желательно побыстрее По мнению автора, если когда-либо удастся создать гибкий OLED-дисплей вроде этого, у нас больше не будет проблем на тему: «Какой по размеру монитор купить?», потому что такой дисплей, который предлагает Мак Фунамитсу, можно будет растянуть до нужного размера. Так что каждый сможет выбирать размер и соотношение сторон экрана по ситуации, в зависимости от того, что планируется на нем делать - смотреть ли фильм, играть ли, пользоваться интернетом и т.д. Еще один интересный момент – в дисплей встроен мини-проектор, который будет проецировать иконки, напоминания и др. на стол или любую другую поверхность, на которой стоит дисплей.
笑う門には福来る
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 04.02.09, 15:09 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| справді було б добре якби така штука з'явилась як можна скоріше правда якщо подивитись на конструкцію,то щось не розумію,куди та вся органіка діватиметься......
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 04.02.09, 16:34 | Повідомлення # 23 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) як щодо Asus Eee? О, ця серія нетбуків подобається мені найбільше. Особливо модель Eee PC 901. Мало енергії споживає, легенький, компактний...Intel Atom - взагалі чудо...ше б потужності в плані швидкодії йому прибавити... <_< Quote (Guinnes) Horizon – гибкий раздвижной дисплей будущего Моя мама про такий вже давно мріє
|
|
| |
Guinnes | Дата: Ср, 04.02.09, 17:09 | Повідомлення # 24 |
Нагороди:
| BoVVeR, Quote правда якщо подивитись на конструкцію,то щось не розумію,куди та вся органіка діватиметься...... В сами "ножки" .. если посмотреть на третью картинку то видно что на "ножке" кнопочка и отверстия для вентиляции..
笑う門には福来る
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 04.02.09, 17:10 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| так ось мене цікавить як вона там вміститься.....не повітря все-таки....
|
|
| |
Guinnes | Дата: Ср, 04.02.09, 18:27 | Повідомлення # 26 |
Нагороди:
| BoVVeR, Quote так ось мене цікавить як вона там вміститься.....не повітря все-таки.... Ведь мы не верили когдато в мультитач ))))
笑う門には福来る
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 04.02.09, 21:25 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Guinnes) Ведь мы не верили когдато в мультитач )))) але якщо серйозно....якщо конструкція буде саме така,то єдиний вихід який я бачу,це те,що екран просто буде "висипатись" в ножки а потім якимось чином розтягуватись в нормальному вигляді....але тоді постає друге питання....як будуть відновлюватись з'єднання???? З.І. може здаватись шо я скептично ставлюсь до цього,але насправді просто цікаво,як це збираються реалізувати....
Повідомлення відредагував BoVVeR - Ср, 04.02.09, 21:26 |
|
| |
Guinnes | Дата: Ср, 04.02.09, 22:50 | Повідомлення # 28 |
Нагороди:
| BoVVeR,Quote може здаватись шо я скептично ставлюсь до цього,але насправді просто цікаво,як це збираються реалізувати.... Я согласен что очень интересно каким образом это будет работать... Мак Фунамитсу - человек предложивший концепт этого монитора - дизайнер с интересными решениями..., а как его решения реализуют, это не его проблема Но уверен что его реализуют..возможно он будет безумно дорогой и проще будет реализация, например голограммных технологий... время покажет
笑う門には福来る
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 04.02.09, 23:10 | Повідомлення # 29 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ну взагалі ОЛЕД технологія не є дорогою.....її просто ще не довели до нормального стану...зараз працюють над продовженням терміну роботи,так як вся органіка просто "висихає" і це вже стає не той дисплей....
|
|
| |
Guinnes | Дата: Чт, 05.02.09, 01:11 | Повідомлення # 30 |
Нагороди:
| BoVVeR, Quote Ну взагалі ОЛЕД технологія не є дорогою Да.., но одно дело гнуть монитор.. а другое расстягивать и сжимать обратно... Как это реализовать в технологии ОЛЕД не представляю...
笑う門には福来る
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.147.73.117
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|