Айфон 11 pro цена
|
|
olgu2105 | Дата: Пн, 16.08.21, 19:10 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Обладательницы айфона 11 про, скажите вы довольны своим гаджетом? Вот думаю купить и что-то останавливает. Сейчас у меня восьмерка. Делитесь опытом.
|
|
| |
olgaserg322 | Дата: Пн, 16.08.21, 19:11 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Да, я от него в полном восторге, просто супер, функции огонь, камера вауу .Такие фотки выходят драйвовые. Берите смело, точно будете довольны. Айфон 11 pro цена вот https://apple-mania.com.ua/ru/iphone/l/apple_iphone:iphone-11-pro/ на него приемлемая. Посмотрите сами. Магазину можете доверять, мы покупали не раз, все ок.
|
|
| |
margaritarita1411 | Дата: Вт, 17.08.21, 13:18 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
|
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Ср, 18.12.24, 23:59 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Маєш якісь поради або досвід щодо того, де найкраще купити айфон в Україні? Вже кілька тижнів шукаю вигідні пропозиції, але все ніяк не можу знайти ідеальний варіант. Всі магазини пропонують схожі ціни, але я хочу знайти місце, де можна купити айфон за реальною ціною, без зайвих націнок і прихованих платежів. Ще хотів би переконатися, що продукція оригінальна, адже зараз так легко натрапити на підробку.
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Чт, 19.12.24, 00:40 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Розумію твої переживання, адже купувати техніку, особливо таку, як айфон, це завжди важливо. Я сам нещодавно шукав, де купити собі новий айфон і натрапив на чудовий сайт – Яблоки https://yabloki.ua/ . Це насправді досить надійний ресурс, де я знайшов те, що шукав, і навіть більше. По-перше, на яблоках вони пропонують широкий асортимент продукції з оригінальними айфонами, і що найголовніше, їхні ціни значно нижчі за ринкові. На відміну від інших магазинів, тут не нав’язують ніяких додаткових послуг або аксесуарів, які можуть значно збільшити кінцеву вартість товару. Додатково, на сайті дуже зручний інтерфейс, і є вся необхідна інформація щодо характеристик кожного айфона, що дуже важливо для таких технічних покупок. Я сам був приємно здивований рівнем сервісу та швидкістю доставки, а головне — 100% гарантія якості.
|
|
| |