Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
просто мені сьогодні найгірше всіх
nastinkaДата: Нд, 22.08.10, 20:21 | Повідомлення # 1
Говорун
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
я створила цю тему...для того, щоб ми могли тут трошки пожалітись на навколишній світ.
коли вам погано всі кажуть, що потрібно виговоритись, і якшо вже склася такий невдалий день, то можливо варто зайти сюди і про це написати, можливо, ми зможемо разом знайти вихід з ситуації і розрадити одне одного :)

мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю.
Коко Шанель

}{@Tske)RДата: Ср, 25.08.10, 02:38 | Повідомлення # 2
Говорун
Група: Користувачі

Нагороди:
=))) Тема зачотна.... Мені саме найгірше в мене ніколи не можуть зложитись якісь нормальні стосунки з дівчатами але в цьому я сам винен.... ! ! ! А чому а тому що в мене характер такий ))))
І сам себе дома мучу себе....
А ще я сама натуральна людина для всіх но ніколи не сам по собі.....
Ну реально характер в мене інший чим серед знайомих.... одним словом коли з знайомими я клоун для всіх питаюсь бути вигідним для всіх но не для себе..... хоча приходится терпіти.... тому що ранше сказав що мені на щось пох... а реально не так..... Складний і то ще не всьо....
Багато що ваше нікому не відкриваю.... Нема смислу ітак не поміняюсь.... І сам прекрасно знаю що треба булоб....
Вот мені завжди погано бо я не для себе живу ))))) а для когось і сам не знаю чого я так роблю )))))

п.с Дивно ну нічо не зроблю ))))

nastinkaДата: Ср, 25.08.10, 15:23 | Повідомлення # 3
Говорун

Нагороди:
ну це означає, що ти маєш знайти таку людину, яка буде жити для тебе, і ви зможете доповняти одне одного. це не означає що це станеться вже завтра. на цепотрібно дуже багато часу. це мають бути щирі стосунки з обох сторін..це тоді коли ти можеш цій людині позвони і просто помовчати а вона тебе зрозуміє. коли вона буде поряд тебе. і буде знати чого ти хочеш..так тоді це вона. а присмикатись перед жінками які не цінять тебе сенсу нема і з цим варто просто боротись. думати перед собою і вирішувати що дійсно тобі в житті потрібно.

мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю.
Коко Шанель

lomza_tДата: Ср, 25.08.10, 19:58 | Повідомлення # 4
Толкове

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
в мене виникали схожі з }{@Tske)R'ом думки. і я дійшла висновку, що роблю усе для того, щоб біля мене нікого не було. і нікого не пускаю у свій світ. поки що мені добре у ньому, правда, інколи буває сумно...

BrandДата: Ср, 25.08.10, 20:04 | Повідомлення # 5
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (lomza_t)
нікого не пускаю у свій світ. поки що мені добре у ньому, правда, інколи буває сумно...

Мені здається що людина просто боїться когось пустити близько що б потім не було боляче, але з іншого боку самотність теж робить тобі боляче.

Йа Айтішко

lomza_tДата: Ср, 25.08.10, 20:37 | Повідомлення # 6
Толкове

Нагороди:
Quote (Brand)
Мені здається що людина просто боїться когось пустити близько що б потім не було боляче

таке буває найчастіше. але щодо себе, то в мене інша думка..

}{@Tske)RДата: Ср, 25.08.10, 21:48 | Повідомлення # 7
Говорун
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (nastinka)
ну це означає, що ти маєш знайти таку людину, яка буде жити для тебе, і ви зможете доповняти одне одного. це не означає що це станеться вже завтра. на цепотрібно дуже багато часу. це мають бути щирі стосунки з обох сторін..це тоді коли ти можеш цій людині позвони і просто помовчати а вона тебе зрозуміє. коли вона буде поряд тебе. і буде знати чого ти хочеш..так тоді це вона. а присмикатись перед жінками які не цінять тебе сенсу нема і з цим варто просто боротись. думати перед собою і вирішувати що дійсно тобі в житті потрібно.

Ну є два друзі які можуть мене трошка зрозуміти но не в всіх ситуаціях.... в мало чому розуміють.....

Quote (lomza_t)
і нікого не пускаю у свій світ. поки що мені добре у ньому, правда, інколи буває сумно...

Аналогічно розумію як ніхто.... про (сумно) і таке буває....

Quote (Brand)
Мені здається що людина просто боїться когось пустити близько що б потім не було боляче, але з іншого боку самотність теж робить тобі боляче.

Хмммм.... Ну тоді можна спокійно назвати себе садомазохістом.... мабуть для мене краще коли джерело болі яка в душі і самотність пішла від самого себе.... =)

MysterioДата: Ср, 25.08.10, 23:25 | Повідомлення # 8
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (}{@Tske)R)
Багато що ваше нікому не відкриваю.... Нема смислу ітак не поміняюсь.... І сам прекрасно знаю що треба булоб....
Вот мені завжди погано бо я не для себе живу ))))) а для когось і сам не знаю чого я так роблю )))))
п.с Дивно ну нічо не зроблю ))))

}{@Tske)R, вибач звичайно але вискажу свою думку по сабжу - так кажуть тільки слабкодухі і тільки тому що слабкодухі. Немає людини яка б не могла себе змінити, і немає в людині речей які неможливо змінити. Все залежить від бажання і рішучості, тому кажучи що ти чогось не можеш ти лукавиш - ти просто не хочеш :) і щодо життя не для себе - а навіщо тоді тобі твоє життя?)) Я теж колись старався жити для оточуючих і нічого хорошого з цього не вийшло. Тому вирішив що краще жити для себе і тих людей з мого оточення які реально цього заслуговують, тих хто готовий сприймати мене тим ким я є і жити для мене якщо це потрібно. Для таких не спорю можна інколи і наступити на власні інтереси заради їхніх, бо думаю кожен згодиться що ми зустрічаємо протягом життя не так багато людей які можуть зробити подібне і в нашу сторону. Таких я хочу зберегти коло себе і лише для них я згодний чимось поступатись і жити для них. Решта хай йдуть своєю дорогою і їхня доля мене цікавить мало. Повір, збувшись кучу непотрібного народу, для яких ти клоун, залишивши лише тих кого ти реально цікавиш, жити стане простіше і веселіше =)
Quote (}{@Tske)R)
мабуть для мене краще коли джерело болі яка в душі і самотність пішла від самого себе.... =)

біль і самотність != краще ;) change yourself and all around you will change automatically respect
Quote (Brand)

так теж колись думав подібне...потім зрозумів що причиною буває інше - ти не боїшся болю, просто не бачиш поряд когось, хто викликає справді серйозну довіру і може зайняти це місце, і тобі неприємно ділитись чимось дорогим аби з ким.
Quote (lomza_t)
роблю усе для того, щоб біля мене нікого не було. і нікого не пускаю у свій світ

або поки що ніхто і не потрібен, або потрібен, але нема поряд (ІМХО)

lomza_tДата: Чт, 26.08.10, 12:45 | Повідомлення # 9
Толкове

Нагороди:
Згідна з Mysterio. Треба більше жити для себе все ж таки... Бо колись може й зробиш щось для людей, а вони тобі не віддячуть. В тобі зачаїться образа, потім буде злоба і т.д. Від того буде гірше тільки тобі. Інший варіант - робити щось для інших не чекаючи віддачі. Але це дуже важко, бо насправді завжди чогось чекаєш. Хоча є такі люди, яким на все всерівно, але ти, }{@Tske)R, бачу не з таких :) ...
Quote (Mysterio)
росто не бачиш поряд когось, хто викликає справді серйозну довіру і може зайняти це місце, і тобі неприємно ділитись чимось дорогим аби з ким.

Золоті слова! respect З цього для мене виникає, що потрібно до цього менш серйозно відноситись. Тому, що більшість ділиться направо й наліво.
Quote (Mysterio)
або поки що ніхто і не потрібен, або потрібен, але нема поряд

Ммм, браво! Неймовірно! Як тобі вдалось до цього додуматись? )))

MysterioДата: Чт, 26.08.10, 23:37 | Повідомлення # 10
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (lomza_t)
Бо колись може й зробиш щось для людей, а вони тобі не віддячуть. В тобі зачаїться образа, потім буде злоба і т.д. Від того буде гірше тільки тобі. Інший варіант - робити щось для інших не чекаючи віддачі. Але це дуже важко, бо насправді завжди чогось чекаєш.

мені просто нра робити щось хороше чи корисне для когось....віддячить чи ні - це вже питання вихованості, культури чи вдячності bumburum в кінці кінців якщо я щось для когось роблю то в першу чергу бо це приносить мені задоволення, і признатись, не люблю коли люди думають що вони тут же мають чимось мені віддячити, краще хай не залишаться в стороні коли я потребую чогось від них - це буде для мене гідною подякою, навіть якщо їхня послуга буде дрібницею в порівнянні з моєю B)
Quote (lomza_t)
Ммм, браво! Неймовірно! Як тобі вдалось до цього додуматись? )))

Ну так-с, не первый день-с на свете живу-с ^_^

Повідомлення відредагував Mysterio - Чт, 26.08.10, 23:38

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.220.194.29
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney: