Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Brand  
Проблеми молоді.
VAPORДата: Вт, 16.02.10, 20:42 | Повідомлення # 16
Новеньке
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
BoVVeR, це до котрого поста відноситься?

BoVVeRДата: Вт, 16.02.10, 20:53 | Повідомлення # 17
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
До Лолли.

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

lollaДата: Сб, 20.02.10, 22:41 | Повідомлення # 18
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
BoVVeR, я не казала що все робитиму за своїх діток,
я з тобою повністю згодна що дитина має вчитися самостійності та практичності в житті, але кожна мама чи татко роблять для свого чада усе що в їх силах, головне не переборщити з тією допомогою.

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

lomza_tДата: Чт, 10.06.10, 19:09 | Повідомлення # 19
Толкове

Нагороди:
Скажу так - краще нехай батьки як-небудь, але все ж розмовляють з дитиною і розказують і про свій досвід і про еротику в цілому.Гірше від цього точно не буде, а краще чи так само - це вже залежить...якось усе чекала-чекала коли зі мною проведуть бесіду "по-дорослому", та бачу не дочекаюсь. :)

BrandДата: Чт, 10.06.10, 19:48 | Повідомлення # 20
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (lomza_t)
якось усе чекала-чекала коли зі мною проведуть бесіду "по-дорослому", та бачу не дочекаюсь. :)

Хочеш сказати що тобі не розказали про сомі "хороші" жіночі дні, як з ними жити і чому вони існують?

Йа Айтішко

lomza_tДата: Чт, 10.06.10, 20:13 | Повідомлення # 21
Толкове

Нагороди:
Звичайно розказали, але це вже коли "сталось". Якщо б я випадково залетіла, в мене є така підозра, мені б теж про ЦЕ розказали, але ситуації це б не змінило. <_<
Я веду то дого, що краще нехай раніше розкажуть, ніж потім, коли вже буде пізно. І нехай це зроблять батьки, а не "досвідчені" подруги.

Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 10.06.10, 20:24

MysterioДата: Чт, 10.06.10, 21:22 | Повідомлення # 22
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
зі мною ніхто ніяких особливих розмов на цю тематику не проводив і я якось навіть цьому радий =) по-перше я знаю своїх батьків і я "уявляю" стиль цієї розмови якби вона відбулась, а по-друге в той час коли батьки призадумались над проведенням подібної розмови я вже був доволі підкованим в теорії даного питання :D

VAPORДата: Чт, 10.06.10, 21:54 | Повідомлення # 23
Новеньке
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
Зі мною розмовляли про щось таке ще років у 8-9. <_< Для чого, не ясно. Було дуже незручно. В трохи старших роках мені розказували виключно "під газом", я тікав і не хотів то слухати. :'( Зранку старався пробігти так, щоб ніхто нічого не побачив і не почалася ще одна дурнувата лекція про ніщо. А потім виявилося, що сусіди думають ніби я молодий імпотент 15 років. %) Може, й дотепер щось таке думають... Це ж село. Але чомусь мої батьки не догледіли одну прикру фігню. А я з цим ділом мав (поки ще маю, але не надовго і вже не настільки фігово) деяку мороку. Хоча все це можна було вирішити, якби мої батьки реально піклувалися про мене а не тупо знущалися з дитини. Якось так. :( Пишу таке тільки тому, що Тоня написала.

BoVVeRДата: Чт, 10.06.10, 22:45 | Повідомлення # 24
Толкове

Нагороди:
Переважно розмовляють тоді, коли бачать, що дитина вже почала цікавитись протилежною статтю. Але в цей час, у більшості випадків, вже пізно щось говорити, бо й так уже доволі підковані, або взагалі можуть навіть батькам розказати багато цікавих речей. Розмова потрібна в років 9-10, щоб дитина мала уявлення і потяння про те, що можна, а що - ні. Толку від розмови в 14-15? Якщо не залетіли, або їх не застукали за доволі цікавим заняттям, то вже точно споглядали певні речі, тому і толку немає. Така розмова лише буде втомлювати і користі - жодної

BrandДата: Пт, 11.06.10, 14:37 | Повідомлення # 25
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
BoVVeR, все залежить як цю розмову провести. Якщо говорити сковано і про пестики з тичинками тоді так, а якщо говорити конкретно і називати речі своїми словами, і головне заздалегіть, тоді з цього буде толк. ІМХО
Quote (BoVVeR)
або взагалі можуть навіть батькам розказати багато цікавих речей.

Не згідний з тобою. Наші батьки прожили довше життя ніж ми і вони теж були молодими, і теж робили багато цікавий речей, просто вони про це не люблять розказувати тому що це радянське ТАБУ, їх так виховали. Чи ти і досі вважаєш що в Радянському союзі сексу не було? :D

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Пт, 11.06.10, 18:03 | Повідомлення # 26
Толкове

Нагороди:
Толк є в відносно ранньому віці, а не у підлітковому.
Quote (Brand)
Не згідний з тобою. Наші батьки прожили довше життя ніж ми і вони теж були молодими, і теж робили багато цікавий речей, просто вони про це не люблять розказувати тому що це радянське ТАБУ, їх так виховали. Чи ти і досі вважаєш що в Радянському союзі сексу не було? :D

Ну почнемо з того, що я не сказав ВСІ. Є одні, а є інші. А на рахунок совка - ненаю, я вже з вільної і незалежної, суверенної держави України :D

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney: