Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Доставка здорового харчування в Івано-Франківську Smakovski
mariiashevchenko09Дата: Ср, 18.02.26, 22:12 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт!
Хочу поділитися враженнями від сервісу Smakovski в Івано-Франківську.
Працюю в офісі, приходжу додому пізно, готувати просто немає сил. Раніше постійно перекушувала бутербродами або замовляла піцу, і це погано позначилося на самопочутті та вазі. Подруга порадила спробувати доставку готових раціонів від Smakovski.

Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/  побачила, що це проєкт команди Servizio, яка давно працює в Івано-Франківську.

Це одразу викликало довіру. Скористалася калькулятором калорій на сайті, ввела свої дані – вік, вагу, зріст, рівень активності. Калькулятор розрахував, що для підтримки ваги мені потрібно 1600 ккал на день.

Замовила пробний раціон на 1 день за 199 грн, щоб спробувати. Доставка приїхала вчасно зранку. У коробці були три контейнери: сніданок, обід і вечеря. Сніданок – кукурудзяні сирники з куркою та грибами (це було неймовірно смачно!), обід – локшина удон з мітболами, вечеря – філе скумбрії з пюре із зеленого горошку. Усе дуже свіже, гарно упаковане.

Замовила одразу на 10 днів зі знижкою – вийшло 239 грн/день. Тепер щодня вранці мені привозять свіжі страви. Меню дуже різноманітне: паста з тунцем, курячий рулет, телячі медальйони, сирна запіканка, панкейки – усе дуже смачне і не набридає.
Через місяць я помітила, що вага почала знижуватися, з'явилося більше енергії, шкіра покращилася. І при цьому я не витрачаю час на готування, не стою в чергах у магазині, не рахую калорії – все вже зроблено за мене.

Smakovski – це справжній порятунок для сучасної дівчини. Рекомендую доставку здорового харчування від Smakovski всім в Івано-Франківську, хто хоче їсти смачно, корисно і без зайвого клопоту!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.3
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825