sacvayag | Дата: Пт, 20.06.25, 02:29 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хочу краще керувати своїм часом, фокусом і енергією. Читав багато порад на YouTube і в соцмережах, але часто там все поверхнево. Можливо, хтось знає хороші блоги, де дають практичні поради на основі перевірених книг чи власного досвіду? Цікавить, як саме людина застосувала знання й які результати отримала, а не просто переказ книжки. Якщо такі ресурси є українською — буду вдячний.
|
|
| |
Rsywa | Дата: Пт, 20.06.25, 10:56 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Розумію вашу проблему — у соцмережах і на YouTube часто можна натрапити на поверхневі поради без конкретики та реального досвіду. Особисто я довго шукав якісний український ресурс, де не просто переказують книги, а дійсно діляться практичними порадами, заснованими на власному житті. І знайшов — це блог Віталія Мілецького на https://bmva.pp.ua . Там він детально розбирає книги про тайм-менеджмент, управління енергією і фокусом, але найважливіше — описує, як сам впроваджує ці знання в повсякденне життя. Він чесно говорить про труднощі, що виникали, і про конкретні результати, яких вдалося досягти. Такі матеріали мотивують не просто читати, а дійсно змінювати свої звички та підходи. Все це українською мовою, що особливо цінно для тих, хто хоче розвиватися та підтримувати українських авторів. Рекомендую цей блог усім, хто прагне ефективності й глибоких змін у житті.
Повідомлення відредагував Rsywa - Пт, 20.06.25, 10:57 |
|
| |