Цитата kirilzhilenko80 (

)
Також перевіряй, чи є сертифікати та ліцензії на продаж техніки, і чи є на техніку гарантія. У більшості перевірених магазинів умови повернення товару чітко прописані на сайті. Не бійтеся запитати про всі деталі перед покупкою. Я завжди уточнюю, чи можна повернути товар без проблем, якщо щось не підійшло.
Щоб не потрапити на шахраїв, я завжди звертаю увагу на кілька моментів. Перевіряю репутацію магазину — читаю відгуки не тільки на їхньому сайті, але й на незалежних платформах. Багато магазинів можуть маніпулювати своїми відгуками, тому важливо перевірити інформацію з різних джерел. Дивлюсь на умови доставки — хороший магазин завжди надає точні терміни і чітко повідомляє, коли товар буде доставлений. Якщо з доставкою або поверненням товару є якісь складнощі, це має бути ясно зазначено на сайті.
Я б рекомендував Фокстрот https://www.foxtrot.com.ua/ у них з технікою для кухні все супер, і ціни не кусаються. Я брав у них мікрохвильову піч і чайник — все доставили без дефектів, і все працює як годинник. Вони також дають гарантію, що дуже важливо, коли купуєш побутову техніку.