| mariaflorova28 | Дата: Вт, 01.04.25, 21:14 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Дівчата, привіт! Захотіла перейти на більш натуральний догляд, щоб без сульфатів, парабенів і всяких шкідливих речовин. Але інтернет-магазинів так багато, що очі розбігаються! Може, хтось знає перевірені місця, де точно продають оригінальну органічну косметику для волосся?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Ср, 02.04.25, 10:35 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Я завжди ретельно обираю косметику, адже важливо, щоб вона була якісною та безпечною. Нещодавно відкрила для себе Косметік Лабс https://clu.com.ua/ де представлений широкий асортимент засобів для догляду за волоссям, шкірою та тілом. Замовила тут професійний шампунь для зміцнення волосся, і це було найкраще рішення! Волосся стало більш м'яким, блискучим і слухняним уже після першого використання. Великим плюсом є те, що в магазині можна знайти продукцію відомих брендів за доступними цінами, а ще часто бувають акції та знижки. Замовлення зробила за кілька хвилин, і мене приємно вразила швидка доставка – вже наступного дня я тримала своє замовлення в руках! Додатковий бонус – ввічливі менеджери, які допомогли підібрати найкращий засіб для мого типу волосся. Тепер купую тут регулярно і всім рекомендую!
|
| |
| |