| HzBoy | Дата: Нд, 09.03.25, 22:41 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Вітаю усіх музичних фанів! Музика для мене — це не просто хобі, а справжня пристрасть! Раніше часто купував CD диски, а тепер хочу почати колекціонувати вінілові платівки. Може, хтось знає, де у нашому місті чи онлайн можна знайти хороший асортимент цих магічних носіїв?
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Нд, 09.03.25, 22:50 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Доброго дня, шановні любителі музики! Хочу розповісти вам про свою останню покупку – вінілову платівку Mindless Self Indulgence – "If" https://lampala.com.ua/mindles....-273935 яку я замовив на сайті Lampala. Я завжди мріяв мати цей альбом у своїй колекції, і ось моя мрія здійснилася! Платівка прийшла в оригінальній упаковці, без подряпин і пошкоджень. Якщо ви ще не знайомі з MSI, то цей альбом – ідеальний початок для знайомства з їхньою творчістю. Він наповнений енергією, експериментальним звучанням і глибокими текстами. А звук на вінілі – це щось неймовірне! Ви відчуєте кожну ноту, кожен елемент аранжування. Lampala – це магазин, якому можна довіряти. Їхній сервіс на висоті, а асортимент вражає. Раджу всім, хто цінує якісну музику, обов’язково придбати цю платівку. Ви не пошкодуєте!
|
| |
| |