Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Де можна замовити мерч для нашої компанії?
menigorekДата: Чт, 20.02.25, 14:46 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт усім! Хочу замовити мерч для нашої компанії, але не знаю, з чого почати. Як ви думаєте, які предмети найбільше підходять для мерчу? Які компанії роблять такі замовлення, і на що слід звертати увагу, щоб усе було якісно та вчасно?

a_sovДата: Чт, 20.02.25, 14:47 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я зазвичай обираю такі предмети, як футболки, чашки, ручки, сумки. Але все залежить від того, що ваші співробітники та клієнти будуть з радістю використовувати. Я б порекомендував звертати увагу на кілька моментів: якість виробів, можливість нанести ваш логотип без втрати якості, а також вибір постачальника, у якого є досвід саме в корпоративних замовленнях.

HzBoyДата: Чт, 20.02.25, 14:47 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Мерч для компанії варто вибирати так, щоб він був не тільки стильним, але й практичним. Я, наприклад, замовляв чашки, футболки та сумки з нашим логотипом. Важливо, щоб виробник міг надати вам кілька варіантів товару для тестування. Це дозволяє побачити, як виглядає ваш логотип на різних матеріалах та переконатися, що мерч буде використовується активно.

menigorekДата: Чт, 20.02.25, 14:48 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Цитата HzBoy ()
Мерч для компанії варто вибирати так, щоб він був не тільки стильним, але й практичним. Я, наприклад, замовляв чашки, футболки та сумки з нашим логотипом. Важливо, щоб виробник міг надати вам кілька варіантів товару для тестування. Це дозволяє побачити, як виглядає ваш логотип на різних матеріалах та переконатися, що мерч буде використовується активно.
Розумію, нам не так давно також треба було замовити мерч для компанії https://zapikanka.com/ футболки, чашки, сумки з логотипом. Ми звернулись до "Запіканки" і не пожалкували. Чим мені сподобалась ця компанія — вони можуть зробити все під ключ. Від етапу розробки дизайну до самого виготовлення і доставки.
Вони не тільки швидко працюють, але й надають гарантію на своє брендування, що для мене є великим плюсом. Якщо вам потрібно замовити мерч, то звертайтесь до них — ціни не завищені, а якість дуже на рівні! Їхній підхід до кожного замовлення справді індивідуальний, і це дозволяє створювати унікальний продукт для вашого бренду.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.186
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825