Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Прокат авто, Київ
VivaroДата: Пт, 27.10.23, 16:45 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Підкажіть перевірені компанії із прокату автомобілів у столиці, де швидко можна оформити оренду та отримати чистий та справний автомобіль. Останній досвід оренди у мене був дуже поганим(

ChekДата: Пт, 27.10.23, 16:50 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я теж один раз брав автомобіль на прокат, тільки не в Києві. Мені підсунули стрий автомобіль, який жере багато бензину, а в останній день оренди він ще й зламався. Так що справді дуже важливо знайти нормальну компанію, а не шарашкіну контору.

MedveddДата: Пт, 27.10.23, 16:54 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Я напишу вам свої враження від співпраці із компанією із прокату авто RentDrive https://rentdrive.ua/ . А ви вже вирішуйте, чи звертатися вам туди. Я звертався у цю компанію вже більше 5 разів, якщо не помиляюся, то 7. Автомобілі завжди були чисті та брали пального стільки, як було написано в характеристиці на сайті. Одного разу трапилася не дуже приємна ситуація - автомобіль поламався, але мені його відразу замінили. Так що ніяких нарікань немає.

alanasoboleva086Дата: Вт, 26.12.23, 13:48 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Контакти надійної фірми завжди треба мати на увазі. Дякую за пораду.

alfamir700Дата: Ср, 27.12.23, 17:59 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
В компанії Alin, ось сайт https://alin.ua/ можна обрати на вигідних умовах автомобіль в оренду з водієм чи без з мультибрендового автопарку. Тут ціни стартують від 17 євро, а авто можна обрати будь-якого класу. Все залежить від ваших потреб та можливостей, є додаткові послуги. Авто може бути також оснащене потрібним обладнанням додатково.

kravcheniatko2000Дата: Чт, 28.12.23, 14:36 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
цікаво, теж шукала контакти
дякую!

PolubasteR5341Дата: Сб, 30.12.23, 16:35 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
А якщо треба буде оренда авто в Чернівцях для незабутніх подорожей. Широкий вибір транспорту, зручні умови і професійний сервіс зроблять ваші поїздки комфортними та надійними. Резервуйте прямо зараз і відкривайте нові горизонти!

olgaserg322Дата: Чт, 04.01.24, 15:32 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
суперрррр

albelen88Дата: Вт, 03.09.24, 17:00 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Если хотите почувствовать себя на вершине мира, берите Rolls-Royce Ghost https://olimp-rent.com/ru/orenda-rolls-royce-ghost1.html в аренду. Я арендовала его для свадьбы сестры, и это было невероятно! Машина привлекала внимание и добавляла особого шика мероприятию. Отдельно хочется отметить профессионализм сервиса – всё четко, вовремя и без каких-либо проблем. Впечатления останутся надолго!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.216.110.59
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825