|
Сонячні панелі у Львові
|
|
| misterbicips | Дата: Чт, 23.02.23, 16:37 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Где-то полгода назад переехали с Востока страны во Львов. Но и здесь постигли неприятности в виде отключения света. Иногда несколько дней. Как вы справляетесь с этой ситуацией?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Чт, 23.02.23, 16:38 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Усіхторкнулася ця ситуація. І її не можна не помічати. Але ми якось навчилися з нею справлятися. Купили на роботу генератор. І там намагаємось заряджати телефони.
|
| |
| |
| misterbicips | Дата: Чт, 23.02.23, 16:38 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Генератор непідходить для квартири. До того ж, моя дружина не виносить запаху бензину. Потрібно шукати інший спосіб.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Чт, 23.02.23, 16:40 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Значить, вампотрібно купити портативну сонячну панель у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/solnechnye-paneli/ яку можна замовити в магазині Алло.Вона працює від сонячної енергії, одразу є перетворювач. Вистачить не лише зарядити телефони, а й приєднати лампочку, коли настає блекаут у місті. Мені здається, це ваш варіант.
|
| |
| |
| luda25 | Дата: Вт, 04.04.23, 21:31 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Загляньте ще ось на цей сайт, якщо вам цікава альтернативна енергія від Sun-Energy Компанія будує сонячні електростанції та надає повний юридичний супровід з укладання договорів по продажу електроенергії по Зеленому тарифу.
|
| |
| |
| sirych1618 | Дата: Ср, 19.04.23, 13:13 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Сонячні панелі це звичайно добре, але тут питання ціни. На мій погляд, генератор саме оптимальне рішення. Тим більше вони зараз подешевшали.
|
| |
| |
| rittiukia | Дата: Вт, 02.05.23, 14:46 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Найоптимальніший варіант, це автономні домашні електростанції https://lodka5.com.ua/ua/domashnie-elektrostantsii-ses/ Ми в інтернет-магазині "Лодка5" таку купили, і тепер розуміємо, що рішення прийняли вірне! Вона повністю вирішила проблеми з відсутністю електроенергії та й економія непогана.
|
| |
| |
| olimpik_oliver | Дата: Пн, 15.05.23, 18:20 | Повідомлення # 8 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Прайс?
|
| |
| |
| baranovavika301 | Дата: Вт, 22.08.23, 16:44 | Повідомлення # 9 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Один із головних аспектів розвитку сучасного бізнесу – це сталість та відповідальність перед навколишнім середовищем. Я вирішив обрати сонячні електростанції для підприємств https://solar-tech.com.ua/ua....blenie1 від Solar-Tech, і це був правильний вибір. Тепер моє підприємство отримує чисту енергію, що сприяє зменшенню викидів та економії коштів на комунальні послуги.
|
| |
| |