Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Яку ви любите каву?
borisbekarev119Дата: Пн, 12.12.22, 18:56 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Добридень! Чи любите ви каву? Або чай віддаєте перевагу? Я прихильниця кави, але останнім часом не можу підібрати дійсно смачну та ароматну. Поділіться які сорти ви п'єте та як їх варите?

fionafilonoДата: Пн, 12.12.22, 19:09 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Більше люблю чай, зелений із жасмином. Каву можу тільки вранці маленьку чашечку, щоб прокинутися, не більше. Фанатам цього напою не потрібно забувати про його шкоду здоров'ю, не варто їм занадто захоплюватися.

lizaliminaДата: Пн, 12.12.22, 19:15 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Пару разів на день п'ю каву, подобається розчинна з додаванням меленої, Жокей з ароматом баварського шоколаду коханий, особливо з чимось солоденьким) Коли приходжу в гості до свекрухи, вона варить у турці, звичайно він ароматніший і насичений, але я намагаюся пити мало, тиск скаче.

zinashilova5Дата: Пн, 12.12.22, 19:51 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Автор, ви більше розчинний чи заварній віддаєте перевагу? Раніше я купувала Якобс у великих пачках, але зараз виробник не той і якість стала в рази гіршою. Зараз п'ю Жардін, насичений та смачний. Але все ж таки найсмачніша кава, це приготована в кавомашині. Для цього найкраще купувати свіжообсмажену каву, раджу ось тут купувати  https://coffeeagent.com.ua/top-dlya-kofemashiny/ .

vi3665804Дата: Чт, 22.06.23, 14:36 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Купити паперові стаканчики для кави в Україні ви зможете, звернувшись до компанії "Future Cups" https://stakany.com.ua/gofro-stakany/ . У каталозі на сайті представлений великий вибір одноразових склянок. У них ви знайдете стаканчики об'ємом від 100 мл та більше. Купити паперові склянки за вигідними цінами ви зможете просто зараз, просто залишивши заявку на сайті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.14
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825