|
Порадите хорошу стоматологічну клініку
|
|
| pattersonolivia777 | Дата: Пн, 14.10.24, 16:09 | Повідомлення # 16 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хочу щиро порекомендувати StudioDent – чудову стоматологію у Борисполі. Це сучасна стоматологічна клініка, яка надає високоякісні послуги для всієї родини. Окрім дорослої стоматології, у них є також дитяча стоматологія, що дуже зручно для батьків. Персонал професійний і доброзичливий, а лікарі дбайливо ставляться до кожного пацієнта, навіть до найменших.Якщо ви шукаєте надійну сімейну стоматологію у Борисполі, я впевнено рекомендую StudioDent!
|
| |
| |
| iri431851 | Дата: Нд, 23.02.25, 22:06 | Повідомлення # 17 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Видалення зуба мудрості – це досить поширена процедура, і дійсно, все залежить від розташування зуба. Якщо він росте неправильно або ще не прорізався, краще звернутися достоматолога хірурга київ, щоб оцінити ситуацію.
Я проходив цю процедуру в SMILE MEDICAL CLINIC, і можу сказати, що все пройшло швидко та безболісно завдяки сучасному обладнанню та професіоналізму лікарів. Головне – дотримуватися рекомендацій після видалення: не їсти тверду їжу, не полоскати рот занадто активно і використовувати знеболювальні за потреби.
|
| |
| |
| celij76022 | Дата: Чт, 10.04.25, 14:06 | Повідомлення # 18 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Цікавить - комп'ютерна томографія зубів? Запрошуємо в нашу клініку, отримайте професійну допомогу від досвідчених лікарів. Ми пропонуємо високий рівень обслуговування та сучасне обладнання. У нас ви отримаєте безболісне лікування та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Запишіться на консультацію вже сьогодні.
Повідомлення відредагував celij76022 - Чт, 10.04.25, 14:07 |
| |
| |