|
Цікаві новини міста Києва
|
|
| kozeevkiril269 | Дата: Чт, 30.12.21, 14:33 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Я дуже полюбляю бути в курсі цікавих новин Києва. На ресурсі, яким користувався мною були виявлені фейкові відомості. Розчарований тепер та змушений шукати нове достовірне джерело інформації. Будуть рекомендації на даний запит?
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Чт, 30.12.21, 15:49 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| За цими новинами тільки встигай слідкувати, добре, що маю в своєму розпорядженні хороший інформаційний ресурс, котрому довіряю. Київські новини завжди насичені та варті уваги, особливо, коли це стосується прийняття важливих рішень владою міста. Регулярно проглядаю їх на сайті Київ Media, куди Вам і раджу звертатися.
|
| |
| |
| theohernandezwriter | Дата: Чт, 14.12.23, 10:07 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Дуже круто, що ви обговорюєте такі важливі теми, бо зараз новини по своєму рівню значущості вийшли на зовсім інший рівень. Мені наприклад дуже сильно пощастило знайти ось цей новинний сайт https://delo.ua/careers/inzener-425655/, де я ще можу почитати статті про різні професії, це взагалі дуже круто. Таким чином, я дізнаюся всі актуальні події, що сталися за останню добу, а також і різноманітні для себе нові професії відкриваю. І загалом, можу сказати, що зараз без новин, взагалі нікуди, тому я дуже задоволений тим, що у мене є найкращий новинний портал України.
|
| |
| |
| beequeensamantha | Дата: Чт, 10.04.25, 12:00 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Для мене топ ресурсом з новинами Києва є https://kyivvlada.com.ua/, бо це завжди актуальні і перевірені новини викладені цікавою, простою мовою.
|
| |
| |
| lorina654 | Дата: Чт, 10.04.25, 12:21 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| великолепно
|