Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Корисні новини
sfadeev789Дата: Вт, 31.08.21, 18:12 | Повідомлення # 1
Перспективне
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Доброго вечора! Не дуже я полюбляю дивитися новини, такі страхіття показують - як не війна, так смерті, як не подорожчання комуналки, так хвороби. Але тримати руку на пульсі потрібно. Тому я просто читаю новини на ресурсі umn https://umn.ua/news/ Дуже багато цікавої і корисної інформації. Що круто, так ти сам обираєш, що читати, а не вимушений дивитися всі новини.

lilalil1986Дата: Нд, 03.03.24, 02:42 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
За допомогою цієї статті ви дізнаєтеся, як і чому власник FavBet Андрій Матюха купив бренд VODA UA. Передача торгової марки VODA UA від Дмитра Никифорова Андрію Матюхі є значущою подією в українській сфері водопостачання. Незважаючи на зміну власника, компанія гарантує споживачам, що якість та доступність продукції VODA UA залишаться на високому рівні, навіть обіцяючи їх покращити. Ініціатива Андрія Матюхи інвестувати в Україну, особливо в умови кризи, заслуговує на увагу. Його заява відображає впевненість у потенціалі країни для зростання та розвитку. Бренд VODA UA, відомий своєю високогірною водою з Карпат, є відомим та довіреним, пропонуючи їдальню та лікувальну воду з найчистіших гірських джерел. Після зміни власника компанія має намір продовжити свою спадщину, постійно забезпечуючи споживачів водою високої якості.

theohernandezwriterДата: Чт, 12.12.24, 14:17 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Завжди приємно, коли можна поспілкуватися щодо новин, адже зараз це дуже важливо, тим паче з урахуванням того, що новини стали займати більшу частину нашого життя. Можу з повною впевненістю сказати, що саме завдяки якісному новинному порталу зараз можна бути в курсі всіх подій. Саме тому я читаю новини бізнесу, а також дізнався, як закрити ФОП під час війни https://delo.ua/busines....-421343 саме тут, адже тільки цей інформаційний портал дає мені змогу завжди перебувати в інформаційному просторі та більш об'єктивно оцінювати події. Таким чином, я завжди знаю, що відбувається у світі бізнесу, але так само не забуваю стежити за іншими сферами діяльності, які відкривають ширшу картину того, що відбувається.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.224.38.170
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825