Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Увлечение спортом
liuma1206Дата: Вт, 09.07.19, 17:54 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Ребенок просит записать его на кружок паркура. Я переживаю что в одиннадцать лет еще рано этим заниматься, все таки прыжки.. травмы.. Как вы считаете мои переживания безосновательны?

finafara288Дата: Вт, 09.07.19, 18:17 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Цитата liuma1206 ()
Ребенок просит записать его на кружок паркура. Я переживаю что в одиннадцать лет еще рано этим заниматься, все таки прыжки.. травмы.. Как вы считаете мои переживания безосновательны?

Мне кажется вам нужно с ним подойти к тренеру, и поговорить. Детки все разные и ваш может совершенно готов к этому. Для начала можете почитать https://xsport.ua/others_....2083610 что это за занятия и где есть места для занятий, а потом уже решать.

liuma1206Дата: Вт, 09.07.19, 18:18 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Цитата finafara288 ()
Мне кажется вам нужно с ним подойти к тренеру, и поговорить. Детки все разные и ваш может совершенно готов к этому. Для начала можете почитать https://xsport.ua/others_....2083610 что это за занятия и где есть места для занятий, а потом уже решать.

спасибо... нужно будет посмотреть

bulochka110593Дата: Ср, 10.07.19, 15:24 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
если хочет, пучть пробует)

astarco13Дата: Ср, 07.07.21, 00:52 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Я занимаюсь пауэрлифтингом много лет и часто принимаю strombafort , это препарат хорошо помогает нарастить мышечную массу, а после окончаний курса эффект не пропадает. Заказываю всегда всю спортивную фарму в этом интернет-магазине STEROIDS SHOP , очень оперативно обрабатываю заказы и осуществляют доставку. Советую и вам присмотреть там действительно качественный спортпит.

CraftДата: Ср, 07.07.21, 20:08 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
ввывы

viktorovnauliana711Дата: Ср, 25.10.23, 15:40 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
Привіт! Останнім часом я все більше думаю про те, наскільки важливо утримувати своє тіло у хорошій формі. Ви не знаєте, де у Львові можна знайти заняття йогою?

Повідомлення відредагував viktorovnauliana711 - Ср, 25.10.23, 15:53

la2217596Дата: Ср, 25.10.23, 15:53 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Спорт завжди був важливою частиною мого життя. Він надає мені енергію, покращує здоров'я і допомагає впоратися зі стресом. В активності я бачу ключ до довголіття та якісного життя. Щодня я намагаюсь знайти час для фізичних вправ, навіть якщо це просто прогулянка в парку. Друзі порадили мені спортивний клуб "Три Стихії", тут є крута йога студія у Львові https://trystyhii.com.ua/services/yoga/ пішла сюди і я не пошкодувала. Вони пропонують чудові програми для людей усіх вікових категорій. Рекомендую кожному спробувати!

flynnbarnesbДата: Ср, 25.10.23, 18:44 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Toptuning™ предлагает не просто запчасти для тюнинга, но и новый уровень стиля для вашего автомобиля. Благодаря нашему опыту работы на рынке Украины в течение 7 лет, мы знаем, как сделать ваш автомобиль настоящим произведением искусства. Более 5 тысяч товаров в нашем каталоге готовы помочь вам в этом. Переходите на https://toptuning.ua/ и преобразите свой автомобиль уже сегодня.

lusana550Дата: Ср, 25.10.23, 23:06 | Повідомлення # 10
Новеньке

Нагороди:
:o

bronislaw_abramovichДата: Ср, 22.01.25, 01:27 | Повідомлення # 11
Новеньке

Нагороди:
Я давно хочу спробувати йогу, порадьте мені студію у Львові

alina_pritykoДата: Ср, 22.01.25, 01:28 | Повідомлення # 12
Новеньке

Нагороди:
Теж довго збиралася на йогу і нарешті знайшла ідеальне місце – студію Розумна Йога у Львові. Вони просто неймовірні! Тут тебе зустрінуть професійні інструктори, які підлаштовують заняття під твій рівень, навіть якщо ти новачок. Ще й атмосфера в студії дуже затишна – одразу відчуваєш спокій і натхнення. А головне, що вони роблять акцент не лише на фізичних вправах, а й на гармонії тіла та розуму. Якщо шукаєш, де почати йога у львові рекомендую саме сюди. Мені після занять стало легше спати і загалом більше енергії з’явилося!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.116.81.161
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825