|
літня гума
|
|
| stendalokb45 | Дата: Вт, 20.04.21, 11:20 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хлопці та дівчата, питання на мільйон, недорогі покришки на автомобіль взагалі є зараз? А то мене коханий попросив знайти йому літню гуму на заміну, я залізла у сайти, а там вартість ну зовсім не маленька.
Додано (20.04.21, 11:20) ---------------------------------------------
Повідомлення відредагував stendalokb45 - Вт, 20.04.21, 11:21 |
| |
| |
| rozenkoalla94 | Дата: Вт, 20.04.21, 11:21 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ой, не здивували, якщо вартість на хліб ледь не кожен день підіймається, то на такі речі як автомобільні покришки тим більше. Хоча все можливо, пошукайте на Розетці, мій чоловік через неї запчастини для нашої машини шукає, іноді, реально недорого виходить.
|
| |
| |
| stendalokb45 | Дата: Вт, 20.04.21, 11:21 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Та я вже і там шукала і на Промі, може я просто не звикла до вартості автозапчастин і мені здається, що то дуже моторошна вартість. Але все ж таки питання я не знімаю з порябку денного, де недорого можна купити ті покришки.
|
| |
| |
| pavel_kupriy | Дата: Вт, 20.04.21, 11:23 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| У мене дружина дуже часто шукає інтернет сайти де можна придбати щось для автомобіля, ми декілька разів навіть на офіційних сайтах відомих автобрендів замовляли, це до речи не так дорого, як може здатися. А от щодо літньої гуми, то подивіться на асортимент магазину Shiny&Diski, я там ще зимову гуму замовляв, думаю, що вони вже "виставили" товари для літнього періоду - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/fulda
|
| |
| |