Новини Києва сьогодні
|
|
alexandergoguadze | Дата: Пт, 12.02.21, 18:26 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| 
В Киеве и на Украине постоянно происходит что-то новое и обо всем этом мы узнаем из новостей. Чаще всего такая информация ищется украинцами на просторах глобальной сети. Если и вы относитесь к такой категории людей, стоит посетить интернет-портал kyiv.media, предлагающий самые свежие сведения о том, что происходит на территории столицы и страны в целом. Только у нас интересная информация добавляется максимально быстро — для того, чтобы всегда оставаться в курсе последних событий, достаточно просто открыть сайт и прочесть нужную статью. Кроме этого, каждому пользователю сети доступны прямые трансляции телевизионного канала «Киев» и «Радио Киев-98 FM», видеосюжеты новостей и эксклюзивные репортажи обоих вещателей — ознакомиться с таким контентом вы можете в любое удобное для вас время. Заходите на kyiv.media — мы работаем специально для вас!
Новини Києва сьогодні https://kyiv.media/
|
|
| |
sullivangail19 | Дата: Вт, 12.03.24, 17:46 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| супер
|
|
| |
lunamonq | Дата: Сб, 13.04.24, 13:26 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я зараз намагаюся читати різні новини, щоб відволіктися від буденності. Є досить цікаві публікації по різним напрямкам - культура, економіка, спорт. Мене цікавлять різні медійні особистості, так Анатолій Шкрібляк недавно привернув мою увагу. На порталі Діло юа про нього була велика стаття, дуже цікаво та корисно було почитати про нього та про те, чим він займається.
|
|
| |
Irochka | Дата: Пн, 15.04.24, 15:28 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| я щось чуло про Анатолія, а от що саме нажаль непригадаю....
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Сб, 12.04.25, 11:17 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Якщо висловлювати свою думку з приводу новин, то я вважаю, що наразі саме той час, коли нам потрібно приділяти більше уваги саме інформаційному простору, бо кожного дня відбуваються події, котрі можуть змінити наше уявлення про світ. Саме тому, я використовую якісний інформаційний портал finteco.com.ua, котрий надає мені всю необхідну інформацію з приводу новин як локальних, так і глобальних. Нещодавно я прочитав одну дуже цікаву статтю в котрій йшлося про те, як вивести гроші з monobank https://finteco.com.ua/publica....valiutu, дуже якісний та крутий матеріал, саме тому, я обрав їх, бо тільки вони можуть робити настільки якісні та актуальні матеріали. Загалом, завдяки їх діяльності, я зміг відкрити для себе купу нових тем та явищ, що дуже сильно вплинуло на мене та дозволило поглянути на світ під іншим кутом.
|
|
| |
rokkibolbi | Дата: Пт, 08.08.25, 08:43 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| У світі флоурболу завжди відбуваються яскраві події, які надихають спортсменів і вболівальників. Цього разу ми розповімо про унікальний культурний жест відомого українського боксера Олександра Усика, який відвідав Лондон і відкрив https://alfa.uz.ua/usyk-vidkryv-u-londoni-ukrayinsku-mozayiku/. Ця подія підкреслює важливість підтримки української культури за кордоном та є символом єдності для українських спортсменів, включаючи флоурболістів. Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити найцікавіше зі світу флоурболу!
|
|
| |