Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Курси Сео
artur290911Дата: Вт, 12.01.16, 18:27 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Відкрив для себе дуже цікаві і корисні курси. Тут можна навчитися сео-просуванню інтернет-ресурсів, Дані курси - новий порив у сфері ІТ. Вже тисячі людей їх пройшли і заробляють гроші на просуванні сайті. Задумайтесь, можливо і ви станете наступним?

UkraineStarДата: Ср, 21.09.16, 22:09 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Ці курси рекламаюють у фейсбуці, вони також у моєму чек листі на перегляд, також мене зацікавив сайт компанії ImpulseDesign  думаю в першу чергу розробити сайт, а тільки потім на курси

gukigor0Дата: Чт, 17.11.16, 16:49 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
respect

artur290911Дата: Вт, 24.01.17, 14:46 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Академія СЕО просунула не один наш проект. Ось можете самі глянути на показники цього ресурсу http://glasses.dp.ua. Саме тому я з впевненістю усім рекомендую цей інтенсив.

pypiДата: Сб, 19.08.17, 14:46 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Ефективні такі курси?

veronika34kostenkoДата: Вт, 03.12.19, 11:17 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
так, схожі курси є ефективними. Сео - це такий напрям, де можна вивчати вглиб, а можна знати кілька штук, яким навчать на курсах - і вже вміти просувати сайт до певної межі. Далі звичайно знову пошук інфи і навчання.
Мій знайомий був на онлайн курсах сео-профи, і дійсно дізнався дещо корисне, допомагав мені з сайтом https://ru.weblium.com/

dornf4244Дата: Вт, 15.06.21, 22:50 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
У мене є друг, який спочатку хотів стати СЕО-спеціалістом. Навчався сам, працював на одній одеській фірмі десь 4 чи 5 років. Але потім чомусь різко вирішив чи то змінити направлення, чи то просто додати собі знань, і пішов разом з тим навчатись на IT-курси на маркетолога. Навчався в академії "Шаг" - kiev.itstep.org  Ще окрім цього довгий час підбивав мене також йти на навчання, але якось я не до того, якщо відверто.
Ну а зараз досить непогано заробляє, судячи з усього, на рекламі. Що саме робить - не знаю, але працює сам на себе.

Повідомлення відредагував dornf4244 - Вт, 15.06.21, 22:50

sob7854Дата: Ср, 16.06.21, 14:11 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
А купити такий курс можливо?

StTehnikДата: Вт, 01.10.24, 13:21 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Для эффективного продвижения сайта важно уделить внимание нескольким ключевым аспектам. Во-первых, оптимизируйте контент под SEO: используйте ключевые слова, релевантные вашему бизнесу, и создавайте уникальные и полезные материалы. Разместите внешние и внутренние ссылки, ведущие на авторитетные ресурсы и страницы вашего сайта. Регулярно обновляйте блог, добавляйте статьи с экспертными мнениями и исследованиями. Во-вторых, наладьте качественную линкбилдинг стратегию, например, через сотрудничество с другими сайтами, очень хорошо мне помогли так называемые вечные ссылки https://trust-seo.com/seo-links/ форумы и соцсети. Используйте инструменты аналитики для мониторинга результатов и адаптации стратегии. Наконец, привлекайте трафик через рекламу и гостевые посты на тематических ресурсах. Все это поможет улучшить видимость сайта в поисковых системах и привлечь новых клиентов.

oksana_pavlovaДата: Чт, 03.10.24, 11:06 | Повідомлення # 10
Новеньке

Нагороди:
супер

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.191.118.36