Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новости
tania21kalinichenkoДата: Ср, 02.12.20, 11:44 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Добрый день. На днях прочитала на сайте novosti-24 что заместителя главы дфс Романа Ноговелова арестовали за взятку. Что это творится опять? Времена Януковича вернулись? Сколько можно уже это терпеть? Что вы думаете по поводу этого происшествия?

annanasebanДата: Сб, 08.02.25, 01:16 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
У статті Декларація чесної людини описуються важливі аспекти національної безпеки України, зокрема захист територіальної цілісності та культурної спадщини. Автор закликає до непохитної позиції щодо боротьби з російським впливом та будь-яким зовнішнім втручанням, яке загрожує українським автохтонним народам. Важливою є ідея про те, що національна безпека має базуватися на принципах поваги до історії, культури та мови кожного народу, що мешкає на території України. Особливо відзначається важливість дипломатії для врегулювання будь-яких конфліктів без втручання зовнішніх сил. Стаття підкреслює важливість рішучості в питаннях захисту національних інтересів та культурної самобутності.

carymeegoodДата: Вт, 11.02.25, 23:19 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Робота в сфері ескорт послуг - можливість поліпшити фінансове становище.
Потрібні дівчата 18+ приємної зовнішності для роботи в сфері ескорт послуг, оплата кожен день, 150 - 600 доларів на годину.
Гарантуємо найкращі умови та найвищу оплату для дівчат у Києві.
Повна конфіденційність - особа на фото прихована, можливо працювати по типовому фото.
Працювати можна не тільки з Києва, але і інших міст України на виїзд.
Умови роботи обговорюємо з кожною перед початком, намагаємося зробити все для вашого комфорту.
Для роботи в ескорті у Києві не потрібен досвід роботи або освіта - ми надаємо докладні інструкції на всіх етапах.
Працюємо тільки з перевіреними клієнтами, що гарантує безпеку і комфорт в роботі.
Потрібно більше інформації? Пишіть:
Сайт: https://caryonline.com/ru/
Телефон Viber: +380945608778

theohernandezwriterДата: Вт, 27.05.25, 07:21 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Неймовірно круто, що ми тут можемо дати поради одне одному з приводу новинного порталу, так би мовити поділитися досвідом, котрий без сумніву є у кожного, та кожен може висловити свої думки з того, чи іншого приводу по новинам. Я можу зі свого боку сказати, що за останні років 6-7, я змінив купу новинних порталів, але лише один за весь цей час продемонстрував свою кваліфікацію та якість. З його допомогою, я дізнаюся всі актуальні та перевірені новини https://bank.co.ua/, та і загалом, тільки завдяки йому, я зараз читаю більше ніж зазвичай. Якщо казати саме за новини українські, то наразі там сконцентровано більше всього інформаційного простору, що дозволяє краще розуміти ту ситуацію, котра наразі є. Що мене радує, так той факт, що за допомогою цього інформаційного порталу, я можу без жодних проблем завжди перебувати в інформаційному ресурсі, що на сьогоднішній день дуже важливо.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825