Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новости
tania21kalinichenkoДата: Вт, 24.11.20, 16:24 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Меня просто на самоизоляции добивают новости о политике. На днях прочитала на сайте https://blognovini.com/esli-ko....upcziej что заместителя главы дфс Ноговелова Романа арестовали за взятку. Что это творится опять? Времена Януковича вернулись? Сколько можно уже это терпеть? Давайте разбираться тогда общими силами, если политики не компетентны, и решать, как жить дальше без коррупции.

kvoronina647Дата: Сб, 28.10.23, 17:29 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
новини золочів

theohernandezwriterДата: Ср, 15.01.25, 09:07 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
В умовах нашого сьогодення, я можу з повною впевненістю сказати, що без новин взагалі нікуди, бо саме вони наповнюють наш день інформацією. Завдяки якісному новинному порталу, можна завжди перебувати в інформаційному просторі, а також дізнаватися для себе нове. Мені пощастило, що завдяки порталу kyiv.page, я можу без проблем читати новини на будь яку тематику. Так до прикладу, я почав читати новини, які пов'язані з місцевими закладами харчування, про котрі мешканці столиці могли навіть і не чути. Саме на такий матеріал, я нещодавно натрапив, у котрому йшлося про недорогі заклади Києва, ця стаття надала мені неаби яку кількість інформації про те, де можна смачно і дешево поїсти. Що мене також дуже сильно тішить, так це той факт, що вони роблять якісний матеріал вже не перший рік і в цьому показнику є найкращими в країні. Тому друзі, якщо ви наразі в пошуках якісного новинного порталу, я вам рекомендую звернути на них увагу.

beequeensamanthaДата: Пн, 13.07.26, 13:35 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
На https://kyivvlada.com.ua/ часто можна знайти цікаву аналітику про місцеве самоврядування. Дуже рекомендую.

zenamirnenkoДата: Ср, 15.07.26, 13:17 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
интересно

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.4