Юристы откликнитесь)
|
|
solnecnaaanna398 | Дата: Ср, 18.11.20, 08:41 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Посоветуйте качественных юристов в Днепре? Профессионалов в гражданском праве, нужно кое-какие моменты решить)
|
|
| |
youcalladoctorwho | Дата: Ср, 18.11.20, 12:00 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Та погугли или объявления посмотри, это не так уж и сложно найти в интернете то)
|
|
| |
dzarahovalmer | Дата: Ср, 18.11.20, 15:39 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Советую обратиться вот сюда http://pravo-ks.com.ua Хорошие специалисты, проверенные. У них большая команда и много какие задачи они могут решить, так что вы спишитесь с ними, они реально крутые) Мне помогли полтора года назад в бытовых вопросах, там по дому было дело)
|
|
| |
Livais | Дата: Сб, 27.01.24, 11:49 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Мені потрібний юрист у міграційному праві - думаю таки переїхати закордон і дивлюся куди краще вирушити. Пишуть, що Юридична компанія Перша Юридична є досить гарною і дивлюся, що в цьому питанні вони теж спеціалізуються. Тож думаю до них і звернутися.
|
|
| |
nenenashevaan | Дата: Вт, 15.10.24, 13:20 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Оформлення платіжної ліцензії https://lawrange.net/uk/service_type/platizhni-licenziyi/ це складний процес, який вимагає ретельної підготовки документів і дотримання всіх регуляторних вимог. Для отримання такої ліцензії компанії необхідно відповідати певним критеріям, включаючи фінансову стабільність, наявність відповідного програмного забезпечення та дотримання вимог щодо безпеки даних. Співпраця з досвідченим юристом або консультантом у цій сфері допоможе не лише зібрати всі необхідні документи, але й швидше пройти процес отримання дозволу. Це значно полегшить вхід на ринок платіжних послуг та забезпечить юридичну безпеку діяльності.
|
|
| |