Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лжец, лжец, лжец!
Как часто вам приходится врать?
1. Часто, и мне это нравится! [ 0 ] [0.00%]
2. Часто, ведь это необходимо [ 2 ] [15.38%]
3. Случается привру малёхонько [ 9 ] [69.23%]
4. Очень редко, врать глупо [ 2 ] [15.38%]
5. Никогда не вру! [ 0 ] [0.00%]
6. Ни разу в жизни не врал!! [ 0 ] [0.00%]
Усього відповідей: 13
GuinnesДата: Ср, 18.02.09, 00:01 | Повідомлення # 1
Невгамовне
Група: Друзі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
Всё началось с того, что я решил создать очередную игру, где каждый бы писал несусветную ложь.. что-то типа: - Если бы не Я, то Andrew бы в жизни не создал бы этот сайт, а Амира вообще моя собственная идея! Andrew к Амире и сайту вообще не причастен! .. tongue
Сорри Andrew, на самом деле респект и уважуха. respect
Но после, я решил сделать маленький опрос и тему, в которой мы будем обсуждать враньё и сродные вранью темы. Тут можно писать о собственном вранье (если таково имело место в вашей жизни), ваше отношение к вранью, когда можно врать, а когда нет, враньё VS обман и тд и тп..

Ну, и так как я завёл этот разговор, мне и начинать.

Мне приходиться врать. Не часто, но всё же я вру. Бывает дома жене "Пошёл с Эндрю на пиво (реально в сауну на випивку)", бывает на работе "Я честно доделаю это в пятницу вечером!" и тд.
Я не считаю себя лжецом, хотя и вру виртуозно tongue Вы конечно можете меня осуждать..на это и создана эта тема smile

笑う門には福来る

BrandДата: Ср, 18.02.09, 11:30 | Повідомлення # 2
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Чесно кажучи я частіше про щось замовчую, не договорюю ніж брешу, але і таке буває. Деколи це буває письмово( резюме, треба ж себе хорошого приукрасити ), деколи це получається так як там в народній мудрості зробити з мухи слона :), деколи бо не хочеться щось робити, а відмовити не можу тому іпридумую всілякупобрехеньку щоб відчепились smile

Йа Айтішко

ВікусяДата: Вт, 14.04.09, 22:23 | Повідомлення # 3
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Ой..найболючіша тема...брехаю...рідко,але брехаю..Наприклад,коли в подруги деньчик,і всі йдуть гуляти на ніч,в мене прикриття-ночую в подруги,а сама в клуб,і приходжу під ранок,в школі нарахунок оцінок ПОСТІЙНО брехаю......ну..приходиться...тут вже нічого поробити не можу.Раніше дууже часто брехала,але вже себе відівчаю))))))Краще казати правду а брехати там,де це необхідно.

lomza_tДата: Пт, 28.08.09, 23:10 | Повідомлення # 4
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Подібно до Brand'a частіше умовчую. Інколи кажу шось типу "я зі Львова", бо Жовкву не так вже й багато людей знає...Ще можу сказати, що все добре з навчанням, тоді як якийсь залік завалила...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.149.26.31
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825