Ваша найбезглуздіша мрія....)
|
|
Brand | Дата: Сб, 13.12.08, 01:43 | Повідомлення # 31 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) жити в середньовічному замку десь в Шотландії, мати невеличку спальню на 2-3 поверсі, ... Я не дуже зрозумів. Або ти хочеш жити в Чужому замку в Шотландії де тобі виділять одну спальню на 2-3 поверсі. Або ти окрім того що жити в замку ще хочеш десь мати спальню на 2-3 поверсі, так підозрюю з коханцем І ще згадав. Хочу бути власником квартири. А мрія заключається в тому щоб ліжко стояло посеред кімнати ( рівновіддалено від всіх стін ).
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Сб, 13.12.08, 01:44 |
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 13.12.08, 09:06 | Повідомлення # 32 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Або ти хочеш жити в Чужому замку в Шотландії де тобі виділять одну спальню на 2-3 поверсі. Або ти окрім того що жити в замку ще хочеш десь мати спальню на 2-3 поверсі, так підозрюю з коханцем да-да, я теж, коли прочитав, хотів таке підмітити Quote (Brand) мрія заключається в тому щоб ліжко стояло посеред кімнати ( рівновіддалено від всіх стін ). а нащо тобі такий прикол?
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 13.12.08, 09:36 | Повідомлення # 33 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| To Mysterio не знаю :-[ просто маю таку безглузду мрію. І тут ж якраз такі і треба писати
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 13.12.08, 10:41 | Повідомлення # 34 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Я не дуже зрозумів. Або ти хочеш жити в Чужому замку в Шотландії де тобі виділять одну спальню на 2-3 поверсі. Або ти окрім того що жити в замку ще хочеш десь мати спальню на 2-3 поверсі, так підозрюю з коханцем Я хочу мати свій замок, але спальня щоб була на 2-3 поверсі...можна й з коханцем
|
|
| |
kitpes | Дата: Сб, 13.12.08, 12:35 | Повідомлення # 35 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| а я хочу літати, але при цьому бути невидимою, щоб мене ніхто небачив, або телепорт.....О, точно, я хочу вміти телепортуватися...літати - відміняється...
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 14.12.08, 11:28 | Повідомлення # 36 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) можна й з коханцем ЩО?!?!??!?
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 15.12.08, 11:05 | Повідомлення # 37 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) ЩО?!?!??!? angry angry2 nono А що тут такого? Quote (kitpes) а я хочу літати, але при цьому бути невидимою, щоб мене ніхто небачив, або телепорт.....О, точно, я хочу вміти телепортуватися...літати - відміняється... Точно...і я так хочу...на сніданок в Лондон, на ланч в Рим, в обід в Париж....на прогулянку по Львову, і на вечерю в Прагу...
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 15.12.08, 11:28 | Повідомлення # 38 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) на прогулянку по Львову, і на вечерю в Прагу... а я б поміняв місцями ( ІМХО дуже подібні міста, а в нас дешевше )
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 15.12.08, 20:46 |
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.12.08, 13:44 | Повідомлення # 39 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) А що тут такого? cool і чого це я? дійсно нічого...коханець сьогодні звична річ для жінки... З.І.але я запамятав...
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 15.12.08, 14:10 | Повідомлення # 40 |
Нагороди:
| Quote (Mysterio) і чого це я? дійсно нічого...коханець сьогодні звична річ для жінки... З.І.але я запамятав... підмічу єдине!! то мрії!! ще й безглузді)) на тему подиіись
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.12.08, 14:31 | Повідомлення # 41 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) підмічу єдине!! то мрії!! ще й безглузді)) на тему подиіись wink підмічу інше - мрії мають одну чудову властивість - ВОНИ ЗБУВАЮТЬСЯ!
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 15.12.08, 19:06 | Повідомлення # 42 |
Нагороди:
| не думаю, що безглузді мрії мають збуватись
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 15.12.08, 21:30 | Повідомлення # 43 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| А мені б хтілося що б на шару все давали але щоб не дали п**ди
|
|
| |
остап | Дата: Чт, 25.12.08, 20:56 | Повідомлення # 44 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| моєю мрією є стрибнути з парашутом )))
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
kitpes | Дата: Нд, 04.01.09, 14:10 | Повідомлення # 45 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| я передумала.в мене нова мрія. Щоб всі свята, НР, ДН, іменини були несподівано-прикольними.... а то якось все так "просто гарно" виходить, а хочеться "ВауууУ Ми на ТАке не Чекали!!" чи то я старію чи то мене здивувати важко,чи я не знаю потрібних місць..
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |