| Kristin | Дата: Ср, Вчора, 00:42 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Мені потрібна була сучасна система відеоспостереження для офісної будівлі, де важливо контролювати не лише входи, а й внутрішні приміщення. Після консультації в HubTech вдалося швидко знайти відповідне рішення https://www.hubtech.com.ua/vidjeonablyudjenije-ua Сподобалося, що співробітники уважно поставилися до всіх деталей, пояснили переваги різних моделей камер і допомогли скласти комплект без переплати за непотрібні функції. Замовлення було оформлено дуже швидко, а доставка приємно порадувала оперативністю. Усі пристрої мали відмінну якість виготовлення та повністю відповідали опису. Після запуску система показала себе з найкращого боку: відео має високу деталізацію, нічний режим працює відмінно, а доступ до записів дуже зручний. Окремо хочу відзначити стабільність роботи — за весь час експлуатації не було жодних зависань чи втрати даних. Тепер керівництво може в будь-який момент перевірити ситуацію в офісі навіть перебуваючи поза містом. Покупкою дуже задоволений і можу щиро рекомендувати HubTech усім, хто шукає надійну систему відеоспостереження та професійний сервіс.
|
| |
| |