Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Станція для пенсіонерів простими словами
kozeevkiril269Дата: Пн, 26.01.26, 13:13 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Допоможіть будь ласка. Мені 73 роки, живу одна, дуже боюсь блекаутів. Донька хоче купити мені якусь портативну електростанцію але я не розумію як це працює. Це складно? Треба щось вмикати вимикати? У мене тиск скаче від стресу коли темно і телефон сідає.

makartaranovsДата: Пн, 26.01.26, 16:21 | Повідомлення # 2
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Добрий день! Не хвилюйтесь, це дуже просто. Портативна електростанція це як велика коробка з ручкою, всередині акумулятор. На коробці є кнопка вмикання і розетки як у стіні. Ви просто натискаєте кнопку, вставляєте зарядку від телефона в розетку - і все працює. Ніяких складних налаштувань нема. Моїй тещі 75, я їй купив таку восени, вона дуже задоволена. Каже що навіть простіше ніж пультом від телевізора користуватись. Станція заряджається від звичайної розетки коли світло є, потім віддає енергію коли світла нема. Донька правильно робить що хоче купити. Гляньте разом тут https://jackery.pro/portatyvna-elektrostancziya/ там є прості моделі спеціально для літніх людей. Найголовніше що тихо, не страшно, не треба нічого палити чи заправляти. Поставили біля дивану і користуєтесь. Телефон завжди буде заряджений, можна донці подзвонити. Це дасть вам спокій і впевненість.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.80
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825