|
Зареєструвати компанію в Англії
|
|
| kravecaleksandr930 | Дата: Пн, 16.06.25, 15:35 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Де знайти перевірених фахівців, які можуть зареєструвати компанію в Англії без виїзду за кордон і надати повний юридичний супровід для подальшого адміністрування? Хочу отримати легальний інструмент для міжнародної діяльності без складної бухгалтерії і зайвих ризиків. Також важливо мати банківські реквізити для роботи з клієнтами у валюті, але самостійно вникати в усі технічні моменти немає змоги.
|
| |
| |
| millermarkmillermark26 | Дата: Пн, 16.06.25, 16:15 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Можу порадити Locman як перевірене рішення з мого власного досвіду. Я звертався до них з метою реєстрації компанії для володіння активами і уникнення надмірного податкового навантаження. Вони запропонували варіант LLP із залученням сейшельських партнерів і передачею управління через trust. Це дозволило вести діяльність офіційно, без сплати податків у Британії. Крім реєстрації, вони також знайшли варіант відкриття валютного рахунку в доларах і євро без виїзду. Було дуже зручно, що в межах послуги також надається реєстрація бізнесу в Лондоні, що підтверджено апостильованими документами. Все зроблено якісно і швидко, рекомендую як професійного партнера у міжнародних справах.
|
| |
| |